Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Χαλκιδική: Εξαφάνιση 26χρονης και της 3χρονης κόρης της - Όσα υποστηρίζει ο πατέρας (video)

Έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί και το παιδί και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη τους

23 Μαρτίου 2023 16:50
Θρίλερ στη Χαλκιδική: Εξαφάνιση 26χρονης και της 3χρονης κόρης της - Όσα υποστηρίζει ο πατέρας (video)
Φωτογραφία αριστερά: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Χαλκιδική, με την εξαφάνιση μίας 26χρονης μητέρας και της 3χρονης κόρης της. Η αστυνομία τις αναζητεί, μετά τη δήλωση της εξαφάνισης από τον πατέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 32χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού και σύντροφος της μητέρας, μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023 στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους.

Ο ίδιος υποστήριξε πως την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης, παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους. Από εκείνη την ώρα δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Σιθωνίας έχουν ξεκινήσει ήδη από χθες έρευνα για τον εντοπισμό τους. Σημειώνεται πως το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο, ωστόσο συζούσε στο ίδιο σπίτι. Ο 32χρονος έχει αναγνωρίσει την 3χρονη κόρη του.

Το απόλυτο αίσχος στην Ηλιούπολη: Ο 44χρονος προπονητής κανόνιζε πιτζάμα πάρτι με μικρές αθλήτριες στο γυμναστήριο!

Οι λεπτομέρειες, που έρχονται στο φως για την υπόθεση της Ηλιούπολης, συγκλονίζουν με τον 44χρονο προπονητή Τάε Κβον Ντο να κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση τουλάχιστον πέντε ανήλικων αθλητριών του.

Ύστερα από πολύμηνη έρευνα οι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων, του πέρασαν χθες χειροπέδες.

Ο 44χρονος προπονητής κατηγορείται ότι από το 2009 μέχρι το 2020 βίασε τουλάχιστον πέντε ανήλικες αθλήτριές του, ηλικίας από 12 έως 16 ετών, μέσα σε γυμναστήριο που διατηρούσε στην Ηλιούπολη αλλά και στο σπίτι του.

Ενήλικες πλέον, τα θύματα, κατήγγειλαν όσα βίωσαν στην εισαγγελία και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης.

Η σύλληψη και... τα πιτζάμα πάρτι

Η σύλληψη του προπονητή έγινε χθες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι, στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο τάμπλετ, τρία λάπτοπ και ένας σκληρός δίσκος με κάρτα μνήμης.

Ο προπονητής του Τάε Κβο Ντο συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του, καθώς οι κοπέλες που κατέθεσαν μήνυση εναντίον του σημείωσαν ότι ο 44χρονος συνεχίζει τις πράξεις του ακόμη και σήμερα, με θύμα ένα 15χρονο παιδί.

Οι πέντε κοπέλες που φέρονται ως θύματα του προπονητή έχουν ενηλικιωθεί και έχουν ήδη δώσει καταθέσεις, που σύμφωνα με την αστυνομία άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι των ανατριχιαστικών γεγονότων.

Οι κοπέλες, μάλιστα αποκάλυψαν ότι έχουν στοιχεία ότι ο 44χρονος συνεχίζει την αρρωστημένη του δράση μέχρι και σήμερα και κακοποιεί σεξουαλικά ένα 15χρονο κορίτσι.

Ο προπονητής μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης φαίνεται να διοργάνωνε στο χώρο του γυμναστηρίου και πιτζάμα πάρτι.

Εν τω μεταξύ, μέσα από τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητάς ελέγχεται το ενδεχόμενο ο 44χρονος προπονητής να βιντεοσκοπούσε τους σκληρούς βιασμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share