Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το απόλυτο αίσχος στην Ηλιούπολη: Ο 44χρονος προπονητής κανόνιζε πιτζάμα πάρτι με μικρές αθλήτριες στο γυμναστήριο!

Συνταράσσουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση

23 Μαρτίου 2023 15:46
Το απόλυτο αίσχος στην Ηλιούπολη: Ο 44χρονος προπονητής κανόνιζε πιτζάμα πάρτι με μικρές αθλήτριες στο γυμναστήριο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι λεπτομέρειες, που έρχονται στο φως για την υπόθεση της Ηλιούπολης, συγκλονίζουν με τον 44χρονο προπονητή Τάε Κβον Ντο να κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση τουλάχιστον πέντε ανήλικων αθλητριών του.

Ύστερα από πολύμηνη έρευνα οι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων, του πέρασαν χθες χειροπέδες.

Ο 44χρονος προπονητής κατηγορείται ότι από το 2009 μέχρι το 2020 βίασε τουλάχιστον πέντε ανήλικες αθλήτριές του, ηλικίας από 12 έως 16 ετών, μέσα σε γυμναστήριο που διατηρούσε στην Ηλιούπολη αλλά και στο σπίτι του.

Ενήλικες πλέον, τα θύματα, κατήγγειλαν όσα βίωσαν στην εισαγγελία και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης.

Η σύλληψη και... τα πιτζάμα πάρτι

Η σύλληψη του προπονητή έγινε χθες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι, στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο τάμπλετ, τρία λάπτοπ και ένας σκληρός δίσκος με κάρτα μνήμης.

Ο προπονητής του Τάε Κβο Ντο συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του, καθώς οι κοπέλες που κατέθεσαν μήνυση εναντίον του σημείωσαν ότι ο 44χρονος συνεχίζει τις πράξεις του ακόμη και σήμερα, με θύμα ένα 15χρονο παιδί.

Οι πέντε κοπέλες που φέρονται ως θύματα του προπονητή έχουν ενηλικιωθεί και έχουν ήδη δώσει καταθέσεις, που σύμφωνα με την αστυνομία άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι των ανατριχιαστικών γεγονότων.

Οι κοπέλες, μάλιστα αποκάλυψαν ότι έχουν στοιχεία ότι ο 44χρονος συνεχίζει την αρρωστημένη του δράση μέχρι και σήμερα και κακοποιεί σεξουαλικά ένα 15χρονο κορίτσι.

Ο προπονητής μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης φαίνεται να διοργάνωνε στο χώρο του γυμναστηρίου και πιτζάμα πάρτι.

Εν τω μεταξύ, μέσα από τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητάς ελέγχεται το ενδεχόμενο ο 44χρονος προπονητής να βιντεοσκοπούσε τους σκληρούς βιασμούς.

Αποκαλύψεις «φωτιά» για τον 44χρονο προπονητή από συνάδελφό του - Η απουσία πτυχίου και η ενδοοικογενειακή βία (Video)

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον 44χρονο προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, που κατηγορείται ότι για περισσότερα από 10 χρόνια βίαζε ανήλικες αθλήτριές του, έδωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο συνάδελφος και φίλος του, Ιωάννης Χιωτάκης.

Ο κ. Χιωτάκης τόνισε ότι ο 44χρονος πολύ συχνά ανέβαζε στη μηχανή του ανήλικες αθλήτριες και κυκλοφορούσε ανοιχτά μαζί τους. Είχε κερδίσει τόσο πολύ την εμπιστοσύνη όλων που δεν χρειαζόταν να απομονώνεται με τα κορίτσια, αλλά γύρναγε στην Ηλιούπολη, πρωί, μεσημέρι, βράδυ.

Παράλληλα, δήλωσε ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια γνώριζε ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει πτυχίο προπονητή, αλλά δεν είχε διευκρινήσει εάν απέκτησε στην πορεία άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ή όχι.

Έκανε όμως και μια άλλη αποκάλυψη που αφορά σε ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας:

Ο 44χρονος, ενώ βρισκόταν εν διαστάσει με τη σύζυγό του, είχε πάει στο σπίτι τους, είχε κάνει έναν άγριο καβγά, είχε σπάσει σχεδόν όλο το σπίτι και στη συνέχεια είχε ανέβει στην ταράτσα με μια καραμπίνα και απειλούσε θεούς και δαίμονες. Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και θα κάνει κακό.

“Από την πρώην γυναίκα του το έμαθα εγώ ότι πήγε μέσα στο σπίτι, τα έσπασε όλα και έφερε μαζί του και μία κυνηγετική καραμπίνα. Είχαν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα, να μην πλησιάζει στα 300 μέτρα τη σύζυγό του. Μετέπειτα κάποιος έπρεπε να επέμβει, κάποιος να κοιτάξει. Δεν έπρεπε να συνεχίζει να προπονεί αθλητές ή να βρίσκεται σε οποιονδήποτε χώρο δικό μας. Είναι ντροπή” δήλωσε ο κ. Χιωτάκης.

Ο ίδιος έβλεπε συχνά τον 44χρονο να πηγαίνει είτε με το αυτοκίνητο του, είτε με τη μηχανή του, να παίρνει κορίτσι από τη σχολή, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα κορίτσια – θύματά του. “Πιστεύω ότι εάν πάει πιο πίσω το θέμα θα είναι και άλλα παιδιά. Εγώ γνωρίζω και τις περισσότερες αθλήτριες και μαθήτριες της σχολής” τόνισε.

Αίσθηση προκαλεί η δήλωσή του, ότι όταν θέλησε να ρωτήσει μια μητέρα θύματος, ποια είναι η σχέση της κόρης της με τον 44χρονο, εκείνη του επιτέθηκε. “Δήλωναν ότι τον ήξεραν και ότι δεν είναι πράγματα αυτά. Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, έμπαινε στο σπίτι τους. Σαν άνθρωπος δεν μας είχε δείξει κάποιες ενδείξεις τέτοιας συμπεριφοράς”, δηλαδή δεν μετακινούνταν κρυφά με τα κορίτσια. Γύρναγε στην Ηλιούπολη” σημείωσε. Μάλιστα, του είχε κάνει και συστάσεις αλλά ο ίδιος αρνήθηκε ότι υπάρχει κάτι κακό στη σχέση του με τα κορίτσια. Έδινε δε την εντύπωση ενός καλού οικογενειάρχη, καθώς είναι και πατέρας ενός εξάχρονου αγοριού.

Όσον αφορά στο πατάρι που είχε διαμορφώσει εντός της σχολής, ο κ. Χιωτάκης τόνισε: “Είχε διαμορφώσει έναν μικρό χώρο γύρω στα 15 τετραγωνικά και κάποια στιγμή που είχα επισκεφτεί τη σχολή τον ρώτησαν εάν μένεις κάποιος στη σχολή. Μου λέει “όχι, δάσκαλε, δεν μένει κάποιος στη σχολή. Δυστυχώς μένω εδώ γιατί δεν έχω δυνατότητα να νοικιάσω κάποιο δικό μου σπίτι για οικονομικούς λόγους”“.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share