Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μεσολόγγι: Δύο αδέλφια «κονταροχτυπιούνται» για τη θέση του δημάρχου

Ο νυν δήμαρχος, διεκδικεί εκ νέου τη δημαρχία

23 Μαρτίου 2023 13:46
Μεσολόγγι: Δύο αδέλφια «κονταροχτυπιούνται» για τη θέση του δημάρχου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η εκλογική αναμέτρηση στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας στο Μεσολόγγι. Ο νυν δήμαρχος, Κώστας Λύρος που διεκδικεί εκ νέου τη δημαρχία, μεταξύ των αντιπάλων που έχει να αντιμετωπίσει είναι και ο ίδιος του ο αδελφός, Θανάσης Λύρος.

Δείτε επίσης: Εκλογές 2023: «Κλείδωσε» ο Μάιος - Στα «χαρακώματα» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (Video)

Μεσολόγγι: Δύο αδέλφια «κονταροχτυπιούνται» για τη θέση του δημάρχου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει σειρά συναντήσεων και επαφών με πολίτες σε όλο το δήμο Μεσολογγίου και πλέον έχει σχηματίσει τον πυρήνα συνεργατών του για τη δημιουργία ισχυρού αυτοδιοικητικού πόλου, μεταδίδει το agrinionews.

Νύχτα τρόμου για τον Κώστα Μπακογιάννη: Έστειλαν φάκελο με σφαίρα στον Δήμαρχο Αθηναίων

Φάκελος με σφαίρα και επιστολή εστάλη στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη κινητοποίηση των αρχών. Με την ευκαιρία, δείτε τον απαράβατο κανόνα στον γάμο του με την Σία Κοσιώνη.

Συγκεκριμένα μέσα στο φάκελο υπήρχε μια σφαίρα των 34 εκατοστών. Το υλικό παρελήφθη από τους πυροτεχνουργούς, ενώ την υπόθεση ερευνά η ασφάλεια.

Ο φάκελος δεν είχε όνομα αποστολέα, ενώ το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Νύχτα τρόμου για τον Κώστα Μπακογιάννη: Έστειλαν φάκελο με σφαίρα στον Δήμαρχο Αθηναίων

Ξεκαθάρισε τη θέση της η Σία Κοσιώνη: «Τα τρία παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη...»

Η Σία Κοσιώνη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και το περιοδικό Glow πριν λίγο καιρό και ξεκαθάρισε τη θέση της αναφορικά με τα τρία παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη.

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία η πρώτη της σκέψη ήταν να ταξιδέψει μέχρι εκεί προκειμένου να καλύψει το ρεπορτάζ . Η σκέψη ωστόσο ότι μπορεί να κινδυνέψει η ζωή της για ο γιος της να μεγαλώσει χωρίς μητέρα ή να τη στερηθεί για καιρό ήταν που τη φρέναρε. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τα ελαττώματα του Κώστα Μπακογιάννη.

«Σαφώς είναι δύσκολο όταν έχεις παιδιά, γι’ αυτό και θα δείτε ότι οι περισσότερες ανταποκρίτριες δεν έχουν. Προσωπικά, ήμουν σαν το θηρίο στο κλουβί, από τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος. Η πρώτη μου φυσική παρόρμηση, και το λέω με ειλικρίνεια, ήταν να πάω, το εξομολογήθηκα και στον Κώστα (σ.σ. Μπακογιάννη), αλλά μετά σκέφτεσαι εάν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό στο παιδί σου και στην οικογένειά σου.

Σκέφτεσαι ότι λόγω παρόρμησης και επαγγελματικής διαστροφής, αν σου συμβεί το οτιδήποτε, ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα του. Αυτό με φρέναρε» εξομολογήθηκε η Σία Κοσιώνη.

Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Σία Κοσιώνη αναφέρεται με λεπτομέρειες στη σχέση με τον γιο της.

«Είναι παντού, στον Σκάι μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς.

Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες!

Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”» αποκαλύπτει.

Τα τρία παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη

Όσο για το ενδεχόμενο να φέρει στον κόσμο ένα δεύτερο παιδί, η Σία Κοσιώνη απαντά: «Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω.

Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share