Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι μαστροποί της 14χρονης - Ο Ελλάδιος της "Κιβωτού" και ο 25χρονος πατέρας δύο παιδιών (Video)

«Δεν νομίζω ότι ο γιος μου είναι βιαστής»

23 Μαρτίου 2023 11:46
Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι μαστροποί της 14χρονης - Ο Ελλάδιος της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 14χρονης η οποία διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

Τρεις νεαροί άνδρες, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, έχουν συλληφθεί έως τώρα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη. Ο 29χρονος λέγεται "Ταχίρ" από το Μπαγκλαντές είναι παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών. Ο νεαρός έμενε στη Νίκαια και τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης.

Σύμφωνα με το Star, ο 25χρονος Κώστας Δ. ήταν παρών στο ραντεβού με το κορίτσι. Είναι 25 ετών και πατέρας 2 παιδιών, ενώ κατοικεί στη Μαγούλα. Ο ίδιος είχε αδυναμία να φωτογραφίζεται δίπλα σε περιπολικά και με... 50ευρα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο Facebook.

"Μίλησα και με το παιδί. Δεν νομίζω ότι ο γιος μου είναι βιαστής", λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o πατέρας του.

Ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες είναι και ο 24χρονος Ελλάδιος Σ., ο νεαρός που είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες σε τηλεοπτικές εκπομπές για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, στη δομή της οποίας διέμενε για αρκετά χρόνια.

Συγγενής του Ελλάδιου τονίζει πως "είναι ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων".

"Έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες κλοπές εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε! Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος", δηλώνει στο Star.

"Μας είχε πει ότι είναι 17 χρονών. Με τη θέλησή της γινόντουσαν όλα". Αυτά είναι τα πρώτα εξοργιστικά λόγια των κατηγορουμένων στην ασφάλεια, λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από αστυνομικές πηγές, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη ενός ακόμη ατόμου με το όνομα "Ρουσλάν" που φέρεται να βίασε την ανήλικη, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου, σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους να βιντεοσκοπούν.

Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και των social media, οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία που θα "φωτίσουν" τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share