Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη: «Χαρισματικός στο να κρύβεται φανερά, συνεχώς είχε μαζί του μια μαθήτρια» - Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο (Video)

Τι είπε ο προπονητής του Τάε Κβον Ντο Γιάννης Χιωτάκης που γνώριζε προσωπικά τον κατηγορούμενο

23 Μαρτίου 2023 09:58
Ηλιούπολη: «Χαρισματικός στο να κρύβεται φανερά, συνεχώς είχε μαζί του μια μαθήτρια» - Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τα ανησυχητικά σημάδια που είχε αντιληφθεί σε σχέση με τον κατηγορούμενο προπονητή Τάε Κβον Ντο στην υπόθεση βιασμών ανήλικων αθλητριών, τον οποίο γνώριζε προσωπικά, μίλησε στο Mega ο προπονητής του Τάε Κβον Ντο Γιάννης Χιωτάκης.

Σημειώνεται ότι κατά του 44χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, με την δικογραφία να περιγράφει ότι επί 11 έτη εκμεταλλευόταν και κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας 12 έως 16 ετών.

«Εγώ δεν έπεσα από τα σύννεφα, κάτι είχα αντιληφθεί, γιατί η προηγούμενη σχολή ήταν απέναντι από κατάστημα που διατηρώ, στα 20 μ., είχαμε οπτική επαφή. Από εκεί έβλεπα να μεταφέρει συνεχώς κορίτσια και με τη μηχανή του και με το αυτοκίνητό του. Τώρα που έχω ηρεμήσει και τα έχω βάλει σε μία σειρά στο μυαλό μου, αντιλήφθηκα ότι ήταν χαρισματικός στο να κρύβεται φανερά. Δεν κινείτο σε ύποπτους χώρους, αλλά μέσα στην Ηλιούπολη. Συνεχώς είχε μαζί του μία αθλήτρια ή μαθήτρια», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Δεν έφευγε κρυφά από τη σχολή με αθλήτριες. Ήταν οι γονείς που περίμεναν το επόμενο γκρουπ, ή όταν σχόλαγε η σχολή, και έφευγε ενώπιον των γονιών, ήταν μπροστά. Σαν προπονητής, οι προπονητές δεν παίρνουμε τους αθλητές να τους κάνουμε βόλτα, απαγορεύεται να ανέβει σε μηχανή αθλητής ή αθλήτρια, αλλά πώς να κάνω καταγγελία; Δεν τον είδα κάπου, κρυφά, σε κάποια πράξη».

Όπως είπε ο κ. Χιωτάκης είχε ενημερώσει μητέρα μίας από τις αθλήτριες-θύματα για τους προβληματισμούς του, αλλά αυτή του απάντησε ότι είναι της εμπιστοσύνης της οικογένειας, καθώς «μπαίνει και βγαίνει στο σπίτι μας, του έχουμε εμπιστοσύνη, είναι καλό παιδί, τον ξέρουμε». Επίσης έκανε λόγο για βίαιη συμπεριφορά του κατηγορούμενου μετά τον χωρισμό με την σύζυγό του, στην οποία περιλαμβάνεται και εισβολή στην κατοικία της με καταστροφές, αλλά και με καραμπίνα ανά χείρας, με την οποία στη συνέχεια απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share