Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους: Ουρές άνω των 10 χιλιομέτρων στον Κηφισό - Πού υπάρχουν προβλήματα

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

23 Μαρτίου 2023 09:20
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους: Ουρές άνω των 10 χιλιομέτρων στον Κηφισό - Πού υπάρχουν προβλήματα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κίνηση Τώρα: Μεγάλα προβλήματα αυτή την ώρα στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά λόγω σύγκρουσης, σύμφωνα με τον σύμβουλο οδικής ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, Κίμωνα Λογοθέτη. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται 24ωρη απεργία των ταξί.

Τις μεγαλύτερες δυσκολίες οι οδηγοί τις συναντούν στον Κηφισό, στην κάθοδο από τη Λυκόβρυση μέχρι το Αιγάλεω και στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις 5′-10΄ στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10’-15’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.

Προβλήματα υπάρχουν και στην κάθοδο της Κηφισίας, στην κάθοδο της Μεσογείων, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στην άνοδο της Συγγρού, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας και στον Καρέα προς Κατεχάκη.

Η εικόνα της κίνησης λίγο στις 8:40

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους: Ουρές άνω των 10 χιλιομέτρων στον Κηφισό - Πού υπάρχουν προβλήματα

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη του ΣΑΤΑ που σήμερα απεργούν θα πραγματοποιήσουν, στις 10 το πρωί, συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών.

Φονικό τροχαίο στη Μεσογείων: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό (Video)

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Μεσογείων όπου ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν πεζό. Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Κυριακής, στο ύψος του Ψυχικού, στην διασταύρωση της Μεσογείων με τη Χαριτονίδου.

Το ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Λεωφόρου Μεσογείων, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό που προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, όπως μετέδωσε το OPEN. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άνδρα ηλικίας 73 ετών στο νοσοκομείο αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο. Επίσης, τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα βρήκε ο 25χρονος αθλητής στίβου Ντένις Γκιούρα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Φονικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που παρασύρθηκε από φορτηγό που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε δύο άλλα ΙΧ

Ένα μαύρο φορτηγό στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Πολυγύρου στη Νέα Ραιδεστό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα αμάξια, ένα φορτηγό κι ένα ΙΧ, ενώ παρέσυρε κι έναν άνδρα ο οποίος ήταν πεζός. Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Δείτε επίσης: Απίστευτο βίντεο: Νεαρός σκοτώθηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση σε σταθμό διοδίων

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μίλησε στη ρεπόρτερ της ΕΡΤ Λία Χριστάρα ο πεζός είχε σταματήσει να πάρει καφέ κι εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί το ΙΧ του. Το φορτηγό τον παρέσυρε για αρκετά μέτρα προτού πέσει πάνω στα άλλα δύο οχήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share