Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Κηφισιά: Η στιγμή που ο 27χρονος «δράκος» επιτίθεται σε 8χρονη! (video)

Έχει συλληφθεί για την απόπειρα βιασμού δύο γυναικών

22 Μαρτίου 2023 23:03
Θρίλερ στην Κηφισιά: Η στιγμή που ο 27χρονος «δράκος» επιτίθεται σε 8χρονη! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο «δράκος» της Κηφισιάς έχει προκαλέσει τρόμο στην περιοχή, με το βίντεο όπου επιτίθεται σε 8χρονη να προκαλεί σοκ και τον 27χρονο να συλλαμβάνεται για την απόπειρα βιασμού δύο γυναικών σε μια μέρα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και έφερε στο «φως» το Star, φαίνεται η 8χρονη να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς της για να πάει στην προπόνηση. Το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητο και έκλεισε την πόρτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 27χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο. Άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε με τη βία να τραβήξει έξω την 8χρονη, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, χυδαίες εκφράσεις.

Η κατάσταση της 8χρονης

Οι γονείς του παιδιού τόνισαν ότι το παιδί τους έζησε μια τραυματική εμπειρία.«Άνοιξε την πόρτα και είπε στο παιδί “θα σε γ….”. Τράβαγε το παιδί από το χέρι, ευτυχώς η πεθερά μου, με ό,τι κίνδυνο υπήρχε, κατάφερε να φύγει τραβώντας τον, γιατί δεν άφηνε το πόμολο της πόρτας», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Η 8χρονη μέχρι σήμερα είναι φοβισμένη. Όπως είπε η μητέρα της, κοιτάει δεξιά και αριστερά κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκίνητο.

«Το παιδί μου έπαθε σοκ, αφενός γιατί δεν ακούει τέτοιες κουβέντες, αφετέρου γιατί αισθάνθηκε ότι κάποιος άγνωστος παραβίασε την προσωπική του ασφάλεια. Μπαίνει και βγαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά για να δει μην την πλησιάζει κάποιος δεν τον γνωρίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της 8χρονης.

Τρόμος στην Κηφισιά: Ανήλικοι επιτέθηκαν και λήστεψαν 69χρονη - Δύο συλλήψεις

Δύο ανήλικοι (σ.σ. 17 και 16 ετών) συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην περιοχή της Κηφισιάς, το απόγευμα της Τρίτης (7/3), καθώς λίγο νωρίτερα είχαν ληστέψει μία 69χρονη γυναίκα με χρήση σωματικής βίας.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Δαρειώτου, όπου οι δύο ανήλικοι προσέγγισαν 69χρονη γυναίκα την ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας της απέσπασαν την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα. Έντρομη η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές και περίοικοι ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Τρόμος στην Κηφισιά: Ανήλικοι επιτέθηκαν και λήστεψαν 69χρονη - Δύο συλλήψεις

Μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο ανήλικοι, ενώ την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το Τ.Α. Κηφισιάς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share