Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τέμπη: Σπαράζει καρδιές ο πατέρας του αδικοχαμένου Κυπριανού- «Στείλαμε το παιδί μας στην Ελλάδα να σπουδάσει και ήρθε μέσα στο φέρετρο» (video)

Όλα όσα αποκάλυψε στο «Αλήθειες με τη Ζήνα»

22 Μαρτίου 2023 15:27
Τέμπη: Σπαράζει καρδιές ο πατέρας του αδικοχαμένου Κυπριανού- «Στείλαμε το παιδί μας στην Ελλάδα να σπουδάσει και ήρθε μέσα στο φέρετρο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για πρώτη φορά ο πατέρας του Κυπριανού που έχασε τη ζωή του από τη φονική σύγκρουση της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα’ και στον Σπύρο Σιγούρο.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση ψυχής μέσα στον Ιερό Ναό Αποστόλου – Πέτρου και Παύλου, που θα γινόταν ο γάμος του 23χρονου Κυπριανού με την αγαπημένη του Χριστίνα, ο πατέρας Χριστόδουλος μιλά για το παιδί του και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα ζωής και Ανάστασης για την Θεία παρηγοριά και την συγχώρεση.

«Ήταν γέννημα του 2000. 23 χρονών παιδί… Ονειρευόταν! Όταν είδα την έκρηξη ήταν σαν να μπήκε ένα μαχαίρι στην καρδιά μου και να έτρεξε όλο το αίμα έξω», τόνισε μεταξύ άλλων ο φωτισμένος πατέρας Χριστόδουλος.

Τραγωδία στα Τέμπη: «28 ημερών πέθανε το μωράκι μου και τώρα "έχασα" τον αδελφό μου!» - Ανατριχιάζει ο Βαγγέλης Βλάχος για τις απώλειες της ζωής του (Video)

Ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός του αδικοχαμένου Βάϊου Βλάχου που έχασε τον 34χρονο αδελφό του μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε στο «Πρωινό». Επίσης, σοκάρουν οι δραματικές τελευταίες στιγμές 20χρονης πριν τη σύγκρουση των τρένων μέσα από τα λόγια της μητέρας της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο μήνυμα που έλαβε η μητέρα του από τη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και για το γεγονός ότι τέσσερα χρόνια πριν από τον θάνατο του αδελφού του, έχασε τη μόλις 28 ημερών κόρη του.

«Το μήνυμα αυτό το έλαβε η μητέρα μου. Δεν θέλω να πουλήσω προσωπικό δράμα. Τέσσερα χρόνια βρίσκομαι σε ψυχανάλυση που έθαψα το κορίτσι μου, το παιδί μου. Έχασα την κόρη μου πριν από 4 χρόνια. Είμαι τέσσερα χρόνια σε ψυχανάλυση για να βγω από αυτή την κατάθλιψη, κάθε εβδομάδα.

Περάσαμε πανδημία με αυτό, ούτε μηνύματα ούτε βιντεοκλήσεις βοηθούν σε αυτό. Θέλεις έναν άνθρωπο εξειδικευμένο για σένα και μόνο, δεν μπορείς να μιλάς σήμερα με έναν κι αύριο να έρθει κάποιος άλλος να του τα ξαναπείς.

Δεν μπορεί ούτε μήνυμα, ούτε ένα τηλεφώνημα να κάνει τίποτα. Εγώ είμαι εδώ και τέσσερα χρόνια με κρίσεις πανικού, με κρίσεις φόβου, θες έναν άνθρωπο έναν γιατρό για να είναι εκεί μαζί σου. Κάποιος μπορεί να πάθει συγκοπή από αυτό το μήνυμα» είπε ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος έχασε το μωρό του που ήταν μόλις 28 ημερών.

«Πάνω που έβγαινα από την κατάθλιψη με την απώλεια της κόρης μου, χάνω τον αδελφό μου» πρόσθεσε ο Βαγγέλης Βλάχος, με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share