Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «28 ημερών πέθανε το μωράκι μου και τώρα "έχασα" τον αδελφό μου!» - Ανατριχιάζει ο Βαγγέλης Βλάχος για τις απώλειες της ζωής του (Video)

«Τέσσερα χρόνια βρίσκομαι σε ψυχανάλυση που έθαψα το κορίτσι μου, το παιδί μου»

22 Μαρτίου 2023 14:35
Τραγωδία στα Τέμπη: «28 ημερών πέθανε το μωράκι μου και τώρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός του αδικοχαμένου Βάϊου Βλάχου που έχασε τον 34χρονο αδελφό του μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε στο «Πρωινό». Επίσης, σοκάρουν οι δραματικές τελευταίες στιγμές 20χρονης πριν τη σύγκρουση των τρένων μέσα από τα λόγια της μητέρας της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο μήνυμα που έλαβε η μητέρα του από τη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και για το γεγονός ότι τέσσερα χρόνια πριν από τον θάνατο του αδελφού του, έχασε τη μόλις 28 ημερών κόρη του.

«Το μήνυμα αυτό το έλαβε η μητέρα μου. Δεν θέλω να πουλήσω προσωπικό δράμα. Τέσσερα χρόνια βρίσκομαι σε ψυχανάλυση που έθαψα το κορίτσι μου, το παιδί μου. Έχασα την κόρη μου πριν από 4 χρόνια. Είμαι τέσσερα χρόνια σε ψυχανάλυση για να βγω από αυτή την κατάθλιψη, κάθε εβδομάδα.

Περάσαμε πανδημία με αυτό, ούτε μηνύματα ούτε βιντεοκλήσεις βοηθούν σε αυτό. Θέλεις έναν άνθρωπο εξειδικευμένο για σένα και μόνο, δεν μπορείς να μιλάς σήμερα με έναν κι αύριο να έρθει κάποιος άλλος να του τα ξαναπείς.

Δεν μπορεί ούτε μήνυμα, ούτε ένα τηλεφώνημα να κάνει τίποτα. Εγώ είμαι εδώ και τέσσερα χρόνια με κρίσεις πανικού, με κρίσεις φόβου, θες έναν άνθρωπο έναν γιατρό για να είναι εκεί μαζί σου. Κάποιος μπορεί να πάθει συγκοπή από αυτό το μήνυμα» είπε ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος έχασε το μωρό του που ήταν μόλις 28 ημερών.

«Πάνω που έβγαινα από την κατάθλιψη με την απώλεια της κόρης μου, χάνω τον αδελφό μου» πρόσθεσε ο Βαγγέλης Βλάχος, με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share