Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Θα μάθουμε τελικά τι έγινε εκείνο το βράδυ; Θα ηρεμήσουν οι ψυχές μας όταν...» - Ξέσπασμα του δικηγόρου Γιώργου Μπαρτζώκη (Video)

«Στην αρχή οι δικηγόροι με λοιδόρησαν, τώρα κρύβονται!»

22 Μαρτίου 2023 13:33
Τραγωδία στα Τέμπη: «Θα μάθουμε τελικά τι έγινε εκείνο το βράδυ; Θα ηρεμήσουν οι ψυχές μας όταν...» - Ξέσπασμα του δικηγόρου Γιώργου Μπαρτζώκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη ξεκίνησε η εκπομπή «Super Κατερίνα», καθώς αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στους Πρωταγωνιστές και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Στον αέρα της εκπομπής μίλησαν ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης αλλά και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

«Υπήρχε ένα κλίμα στο σταθμαρχείο της Λάρισας, του ωχαδελφισμού του συνδικαλιστικού κινήματος. Πάνε να το πολιτικοποιήσουν το θέμα. Φυσικά και υπάρχουν ευθύνες όλων των κυβερνήσεων, ειδικά των Μνημονίων, που απέλυσε υπαλλήλους και ξαναγύρισε τον συγκεκριμένο σταθμάρχη, ενώ ήταν στο Υπουργείο Παιδείας», ανέφερε ο κύριος Μπαρτζώκης.

«Θα μάθουμε τελικά τι έγινε εκείνο το βράδυ; Αυτό έχω τάξει στον εαυτό μου ότι μέχρι το τέλος θα το μάθουμε. Και καλώ τους κατηγορουμένους που θα απολογηθούν την Παρασκευή να μας πουν επιτέλους την ομολογία τους. Όταν ομολογήσουν και πουν ότι ο Μπαρτζώκης είχε δίκιο, θα ηρεμήσουν οι ψυχές μας», τονίζει στη συνέχεια.

Τον λόγο ζήτησε ο κύριος Δημήτρης Σούρας, λέγοντας: «Μου επιτρέπετε να πω κάτι με πολλή αγάπη; Αν υπάρχει ακόμη σεβασμός, αλλάξτε θέμα τώρα, σας παρακαλώ».

Τραγωδία στα Τέμπη: «Μας έκανε μια κλήση 23.14 αλλά...» - Οι δραματικές τελευταίες στιγμές 20χρονης πριν τη σύγκρουση των τρένων μέσα από τα λόγια της μητέρας της (Video)

Την οργή της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη εξέφρασε μητέρα 20χρονης που έχασε τη ζωή της στην τραγωδία. Όπως είπε, η κόρη της σπούδαζε στο διεθνές πανεπιστήμιο ειδικής αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Πιθανότατα βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι την ώρα της σύγκρουσης. Παράλληλα, δείτε εδώ το "ντροπιαστικό" και "άψυχο" sms που έλαβε συγγενής θύματος από τον αριθμό υποστήριξης.

Η μητέρα της 20χρονης περιέγραψε τις στιγμές μετά την είδηση για τη σύγκρουση των τρένων. Τελευταία φορά μίλησε με την κόρη της γύρω στις 9 το βράδυ, που της είπε ότι θα έχει καθυστέρηση το δρομολόγιο και θα φτάσουν γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα.

«Μας έκανε μια κλήση 23.14 αλλά δεν υπήρχε σήμα, δεν ακούγαμε τίποτα», είπε η μητέρα.

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο της Λάρισας για να ενημερωθεί. Ούσα και η ίδια γιατρός είπε ότι γνωρίζει πώς είναι να δουλεύουν σε τέτοιες συνθήκες. «Το νοσοκομείο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Οι συνάδελφοι έκλαιγαν μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την αντιμετώπιση του συμβάντος από την κυβέρνηση και τα μέτρα που ελήφθησαν, είπε: «Εγώ ταλαιπωρούμαι από τις κυβερνήσεις που τις πληρώνω για να μου σκοτώνουν το παιδί. Η αηδία έχει και ένα όριο.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share