Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ισχυρή προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο - Ανατροπή στον καιρό του Σαββατοκύριακου

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

22 Μαρτίου 2023 11:22
Ισχυρή προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο - Ανατροπή στον καιρό του Σαββατοκύριακου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άστατος θα είναι ο καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας που θα σταματήσουν από το απόγευμα της Τετάρτης (22/3), σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Με την ευκαιρία, δείτε την αναλυτική πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Ο μετεωρολόγος του Mega έκανε λόγο για πλήρη αναμόρφωση του καιρικού τοπίου από αύριο Πέμπτης (23/3), όπου η ηλιοφάνεια θα αρχίσει να επικρατεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας, μέχρι την Παρασκευή (24/3) που θα κάνουμε λόγο, πλέον, για ένα καθαρά ανοιξιάτικο καιρό.

Αυτό που προβλημάτισε πολλούς είναι ότι ο μετεωρολόγος δεν έκανε ακόμα λόγο για τον καιρό της 25ης Μαρτίου, σε αντίθεση με τους συναδέλφους του που μιλούν από την αρχή της βδομάδας για παρέλαση σε ηλιόλουστες συνθήκες.

Μήπως δεν είναι τίποτα δεδομένο ακόμα;

Μετεωρολογική «βόμβα» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - «Μέχρι το βράδυ θα επικρατήσει...»

Με τον άστατο καιρό να επιμένει προς τα ανατολικά θα κυλήσει και η σημερινή ημέρα (Τετάρτη 22/3), ενώ από αύριο προβλέπεται να είναι καλύτερος και κυρίως το τριήμερο Παρασκευή - Κυριακή με τον υδράργυρο να εκτοξεύεται τοπικά κοντά στους 23 με 24 βαθμούς, έγραψε στην ημερήσια ανάρτησή του στα social media ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share