Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατακεραύνωση Ανδρέα Μικρούτσικου κατά Κυριάκου Μητσοτάκη για Τέμπη: «Ο μόνος που βάζει πλάτη είναι ο λαός! Άρα να βάλει και πλάτη ο κάθε πρωθυπουργός!» (Video)

«Συντάξεις μειώνονται του λαού, η ακρίβεια χτυπάει τον λαό...»

22 Μαρτίου 2023 11:13
Κατακεραύνωση Ανδρέα Μικρούτσικου κατά Κυριάκου Μητσοτάκη για Τέμπη: «Ο μόνος που βάζει πλάτη είναι ο λαός! Άρα να βάλει και πλάτη ο κάθε πρωθυπουργός!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές» μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη που επικεντρώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών. Επίσης, «έκρηξη οργής» έχουμε και από τον Απόστολο Γκλέτσο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λίγο πριν από την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στάθηκε σε μία ατάκα του πρωθυπουργού όταν προέτρεψε τον κόσμο να βάλει πλάτη για το συμφέρον της χώρας,

«Ο πρωθυπουργός είπε για την Ευδοκία να βάλει και αυτή πλάτη. Γιατί ποιος έχει βάλει πλάτη σε αυτό το κράτος ώστε να βάλει και η Ευδοκία; Μόνο οι Ευδοκίες βάζουν πλάτη, τα πάντα περνάνε από τις πλάτες του λαού. Συντάξεις μειώνονται του λαού, σε ανεργία πέφτει στον λαό, η ακρίβεια χτυπάει τον λαό. Ο μόνος που βάζει πλάτη είναι ο λαός. Άρα να βάλει και πλάτη ο κάθε πρωθυπουργός και ο κάθε πολιτικός».

"Σφυροκόπημα" Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Ευάγγελο Αντώναρο: «Έχει αποτύχει σε όλα! ΚΑι όμως αυτοπροτείνεται με τεράστιο εγώ ως "Μεσσίας" της χώρας» (photos)

"Πολεμικό σάλπισμα" κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ήχησε για μία ακόμη φορά ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο πάλαι ποτέ «γαλάζιος» προτρέπει ξανά τους ψηφοφόρους να «μαυρίσουν» τον Πρωθυπουργό στις επερχόμενες εκλογές, καθώς έχει «αποτύχει σε όλα» και παρόλα αυτά, όπως γράφει χαρακτηριστικά, «αυτοπροτείνεται με τεράστιο ΕΓΩ ως ΜΕΣΣΙΑΣ της χώρας. Αποθρασύνεται μέρα με τη μέρα. Κι ας γίνεται χειρότερος ώρα με την ώρα».

Σχολιάζοντας επίσης και μια αναφορά της χθεσινής συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα για τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, ο κ.Αντώναρος σχολίασε ότι ήταν μια «αυτονόητη απαίτηση» για «παραίτηση Ντογιάκου» και πρόσθεσε πως οι «αυλοκολακες του Κυριάκου» την «αποσιωπούν πλήρως».

Και καταλήγει με επίθεση και στον κ.Ντογιάκο: «Αντί να υπηρετεί -όπως οφείλει- τη Δικαιοσύνη ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ αυτούς που τον διόρισαν. Ανερυθρίαστα!»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share