Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τα είπε όλα με λίγες λέξεις η Χριστίνα Σούζη - «Ο καιρός από την Παρασκευή...»

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

22 Μαρτίου 2023 10:53
Τα είπε όλα με λίγες λέξεις η Χριστίνα Σούζη - «Ο καιρός από την Παρασκευή...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα Τετάρτη (22/3) στα Ανατολικά θα υπάρχει συννεφιά , με τοπικές βροχές και στο Ανατολικό Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα κυλήσει με λίγη συννεφιά, σύμφωνα με την Χριστίνα Σούζη. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Όπως επεσήμανε η μετεωρολόγος, από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ , και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 . Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 16 βαθμούς, και στην υπόλοιπη χώρα έως 18 με 19 βαθμούς.

Αττική

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη, με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ , και στα Ανατολικά βαθμιαία 5 . Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Μετεωρολογική «βόμβα» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - «Μέχρι το βράδυ θα επικρατήσει...»

Με τον άστατο καιρό να επιμένει προς τα ανατολικά θα κυλήσει και η σημερινή ημέρα (Τετάρτη 22/3), ενώ από αύριο προβλέπεται να είναι καλύτερος και κυρίως το τριήμερο Παρασκευή - Κυριακή με τον υδράργυρο να εκτοξεύεται τοπικά κοντά στους 23 με 24 βαθμούς, έγραψε στην ημερήσια ανάρτησή του στα social media ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share