Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν την 14χρονη για 100 ευρώ! «Gia doulia pame, gia... vizita» - Ανατριχίλα με τα αηδιαστικά μηνύματα και τα επτά βίντεο βιασμού (Video)

Πρώτη κατάθεση για την ανήλικη - Πώς η αδερφή της ξεσκέπασε τους μαστροπούς - Την οδηγούσαν για ροζ ραντεβού, σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου και σε σπίτια στην Ελευσίνα

22 Μαρτίου 2023 08:39
Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν την 14χρονη για 100 ευρώ! «Gia doulia pame, gia... vizita» - Ανατριχίλα με τα αηδιαστικά μηνύματα και τα επτά βίντεο βιασμού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονιστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για τα ραντεβού φρίκης που έκλεινε ο μαστροπός στην 14χρονη μαθήτρια, η οποία φιλοξενείτο σε Μονάδα Προστασίας Νεανίδων στην Νέα Σμύρνη. Παράλληλα, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος των τριών συλληφθέντων που φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά 14χρονο κορίτσι.

Ο μαστροπός «Ταχίρ» φαίνεται ότι έκλεινε τα ραντεβού σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης μέσω των social media, καθώς έχουν εντοπιστεί μηνύματα που είναι γραμμένα σε greeklish και γίνεται αναφορά… σε «δουλειά». Μεταξύ άλλων, σε μία συζήτηση στο Instagram με «πελάτη» ο Αιγύπτιος «Ταχίρ» γράφει: «Gia doulia pame», «Gia vizita», «Eimaste edo me tin… (σσ. το όνομα του κοριτσιού)».

Την οδηγούσαν για ροζ ραντεβού, σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου και σε σπίτια στην Ελευσίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες δεν περιορίστηκαν στην σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης, αλλά κατέγραφαν και σε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις τους. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κινητό του ενός από τους τρεις άνδρες βίντεο και πολλές φωτογραφίες, που καταγράφουν τις σκηνές του βιασμού του κοριτσιού.

Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν στην κατάθεσή τους ότι το υλικό της φρίκης τραβήχτηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν με την 14χρονη σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Οι δύο φέρονται να βίασαν την ανήλικη και ο τρίτος να βιντεοσκοπούσε την σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.

Οι ίδιοι, βέβαια, στην κατάθεσή τους ισχυρίζονται ότι όλα συνέβησαν με την σύμφωνη γνώμη της 14χρονης. Υποστηρίζουν ότι συνευρεθήκαν ερωτικά μαζί της και δεν της έδωσαν ποτέ χρήματα.

Σε ένα άλλο ραντεβού που είχαν κλείσει για σήμερα το βράδυ με την ανήλικη, θα της έδιναν για πρώτη φορά 100 ευρώ, όπως υποστήριξαν, σύμφωνα με πληροφορίες. Επίσης, φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι θα βοηθούσαν την 14χρονη να βρει μόνιμη κατοικία εκτός δομής, γιατί η ίδια ήθελε να φύγει οριστικά από την Μονάδα Παιδικής Προστασίας στην Νέα Σμύρνη. Γι’ αυτό τον λόγο θα την πήγαιναν σε ένα σπίτι στην Ελευσίνα, προκειμένου να διαμείνει εκεί. Το πιθανότερο είναι, όπως εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές, ότι στο σπίτι στην Ελευσίνα θα εξέδιδαν το άτυχο κορίτσι.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε σε βάρος των τριών συλληφθέντων ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία. Οι κατηγορούμενοι έλαβαν από την ανακρίτρια προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή. Οι αρχές αναζητούν ακόμη έναν άνδρα, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας της ανήλικης μαθήτριας.

Τα ίχνη του κοριτσιού είχαν εξαφανιστεί τα τελευταία δύο 24ωρα, ωστόσο, επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα εξετάζεται από ιατροδικαστή και στη συνέχεια θα εξεταστεί από ειδικό ψυχολόγο ανηλίκων, που θα προσεγγίσει με ευαισθησία και λεπτότητα την 14χρονη ώστε να την «ξεκλειδώσει» και να εκμαιεύσει περισσότερες πληροφορίες για την δράση του «Ταχίρ», τον αριθμό των ανθρώπων που είχε συνευρεθεί ερωτικά έναντι αμοιβής και περισσότερες πληροφορίες για το πώς δρούσε το κύκλωμα μαστροπείας.

Πώς η αδερφή της ξεσκέπασε τους μαστροπούς

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 14χρονη εκμυστηρεύτηκε σε μία άλλη φιλοξενούμενη στο ίδρυμα ότι όταν το σκάει από τη δομή, συναντιέται με έναν 30χρονο, ο οποίος την εξέδιδε και της έδινε χρήματα. Η φιλοξενούμενη αποκάλυψε τα όσα της είπε η μαθήτρια σε μία κοινωνική λειτουργό.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η 14χρονη φέρεται να είπε στην κοινωνική λειτουργό μετά τις πιέσεις που δέχτηκε για τις πολλές απουσίες της, ότι «όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή από το βράδυ της περασμένης Κυριακής έως το πρωί της Δευτέρας, βρισκόμουν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες. Με έναν από αυτούς ήμουν για τρεις ώρες κλεισμένη στο δωμάτιο».

Η 16χρονη αδελφή της φαίνεται πως ήταν εκείνη που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην σύλληψη των ανδρών, οι οποίοι εμπλέκονται στην φρικτή υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της ανήλικης. Μόλις έμαθε τα όσα εφιαλτικά ζούσε η αδελφή της, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Πήρε το κινητό τηλέφωνο της αδελφής της και το κράτησε, χωρίς εκείνη να το αντιληφθεί. Το βράδυ της Δευτέρας, η 14χρονη το έσκασε ξανά από το ίδρυμα. Όταν κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο χτύπησε, στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας άνδρας, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει ένα ραντεβού με την 14χρονη.

Τότε, η 16χρονη αποφάσισε να στήσει παγίδα στον επίδοξο βιαστή της αδελφής της. Προσποιήθηκε ότι ήταν η 14χρονη και κανόνισε μία δήθεν συνάντηση με τον άγνωστο άνδρα στον σταθμό του μετρό στην Αγία Μαρίνα. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές και ακολούθησαν οι συλλήψεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share