Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Θρίλερ» στο Κερατσίνι: 30χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε καμπίνα πλοίου

Ανείπωτη τραγωδία

21 Μαρτίου 2023 18:20
«Θρίλερ» στο Κερατσίνι: 30χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε καμπίνα πλοίου
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απαγχονισμένος μέσα στην καμπίνα του σε πλοίο, βρέθηκε στο Κερατσίνι 30χρονος υπήκοος Φιλιππίνων. Με την ευκαιρία, δείτε τις εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας στην Νέα Σμύρνη.

Το πλοίο στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 30χρονος φέρει σημαία του Χονγκ Κονγκ.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του γραφείου ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ο 30χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

«Θρίλερ» στο Κερατσίνι: 30χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε καμπίνα πλοίου

Ξεσπά η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον 53χρονο προπονητή της: «Προσπαθεί να τα ρίξει στο παιδί, ότι γοητεύτηκε από εκείνον...» (Video)

Στη σύλληψη ενός 53χρονου Αρχιφύλακα, που προπονούσε ομάδα βόλεϊ κοριτσιών στο Βόρειο Αιγαίο, είχε προχωρήσει στα τέλη του περασμένου Ιουλίου η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας μετά την καταγγελία μια 14χρονης για βιασμό. Επίσης, σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού με θύμα μια ανήλικη μαθήτρια και θύτη έναν 54χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ, προέβη, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022, σε κατ΄ επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη με τον ίδιο, να αρνείται τις κατηγορίες από την πρώτη ημέρα της σύλληψής του.

Περίπου ένα χρόνο μετά, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” με βούλευμα του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών ο Αρχιφύλακας παραπέμπεται να δικαστεί μόνο για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου νεότερου των 15 ετών και όχι για το αδίκημα του βιασμού ανήλικης, κατηγορία που του είχε απαγγελθεί αρχικά ενώ, έφεση κατά του βουλεύματος άσκησε η Εισαγγελέας Εφετών βορείου Αιγαίου.

Η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού ανοίγει την καρδιά της στην εκπομπή και τη Ρία Τσοχαντάρη

“Του είχαμε εμπιστοσύνη, τυφλή εμπιστοσύνη, όλες οι μαμάδες”, τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share