Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Είπα "δεν αντέχω, άνοιξε το φέρετρο να δω πως είναι ο Κυπριανός"! Όταν τον είδα...» - Ανατριχιάζει ο πατέρας Χριστόδουλος για την απώλεια του 20χρονου

«Όταν είδα την έκρηξη, ήταν σαν να μου έμπηξαν μαχαίρι στην καρδιά και έφυγε όλο μου το αίμα...»

21 Μαρτίου 2023 16:47
Τραγωδία στα Τέμπη: «Είπα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πατέρας Χριστόδουλος έχασε τον 20χρονο γιο του Κυπριανό στην τραγωδία των Τεμπών. Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και ο Σπύρος Σιγούρος ταξίδεψαν στην Κύπρο και μίλησαν μαζί του για τον τρόπο που βιώνει την απώλεια, του παιδιού του.

Την ίδια στιγμή, "χαραμάδα" ελπίδας υπάρχει για τον 20χρονο Γεράσιμο, τον μοναδικό άνθρωπο που βγήκε ζωντανός από το πρώτο βαγόνι μετά τη μοιραία σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Η αντιμετώπιση του πατέρα Χριστόδυλου είναι άκρως πνευματική και δίνει κουράγιο σε όλους. «Όταν είδα την έκρηξη, ήταν σαν να μου έμπηξαν μαχαίρι στην καρδιά και έφυγε όλο μου το αίμα…. Λύγισα… Έκλαψα και κλαίω, αλλά μετά έρχεται η προσευχή», τονίζει με αφοπλιστικό και συγκινητικό λόγο.

Δείτε την συγκλονιστική συνέντευξη του:

Τραγωδία στα Τέμπη: «Έχω διαλυθεί, είναι φονιάδες και εγκληματίες!» - "Μαχαιριά στην καρδιά" το ξέσπασμα του πεθερού του αδικοχαμένου Δημήτρη Ασλανίδη (Video)

Καταρρακωμένος μίλησε ο πεθερός του αδικοχαμένου Δημήτρη Ασλανίδη στην εκπομπή της «Super Κατερίνας» για τη φρικτή σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη στην οποία χάθηκαν τόσο άδικα 57 ανθρώπινες ζωές. Παράλληλα, "ραγίζει" καρδιές η γιαγιά του 20χρονου Γεράσιμου του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου, ο οποίος συνεχίζει και δίνει τη "μάχη" του στη ΜΕΘ.

Ο πατέρας της συντρόφου του 26χρονου Δημήτρη ξέσπασε γα τος υπαίτιους της τραγωδίας κάνοντας λόγο για εγκληματίες και φονιάδες ενώ τόνισε πως οι αποζημιώσεις που ανακοινώθηκαν σε καμία περίπτωση δεν απαλύνουν τον πόνο όσων θρηνούν θύματα.

«21 μέρες τώρα με έχει διαλύσει αυτό το περιστατικό. Είναι ζώα, είναι φονιάδες, είναι εγκληματίες. Ο Δημήτρης με τον φίλο του ήρθαν να κάνουμε τριήμερο. Έστειλαν στην κόρη μου 11:10 ότι έφτασαν Λάρισα, μετά του έστειλε η κόρη μου 11:20 δεν απάντησε…».

«Ο Καραμανλής κατεβαίνει ξανά, θέλει άλλο Είναι όλοι εγκληματίες, είναι αλήτες. Τόσα εκατομμύρια που πήραν, τι τα κάνανε; Ποιοι τα φάγανε;» είπε μεταξύ άλλων φανερά φορτισμένος.

Όσα είπε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τις ποινικές διώξεις στους υπαίτιους της τραγωδίας

Στην εκπομπή εμφανίστηκε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος απάντησε σε ό,τι αφορά τη νομική υπόσταση του θέματος και το κατά πόσο θα υπάρξουν διώξεις σε πολιτικά πρόσωπα για τα λάθη και τις παραλείψεις που προκάλεσαν το πολύνεκρο δυστύχημα.

«Η ευθύνη είναι μία αλυσίδα, άλλοι έχουν ευθύνη με ενδεχόμενο δόλο, άλλοι με βαριά ή συνειδητή αμέλεια. Θα εξεταστεί ποιοι όφειλαν να έχουν προβλέψει ένα τέτοιο θανατηφόρο συμβάν».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share