Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καιρική «διπροσωπία» από τη Χριστίνα Σούζη: «Εισβολή βροχών στην Αττική πριν τα 20άρια»

Ποιοι και πού θα πρέπει να προσέξουν τις προσεχείς ώρες

21 Μαρτίου 2023 09:38
Καιρική «διπροσωπία» από τη Χριστίνα Σούζη: «Εισβολή βροχών στην Αττική πριν τα 20άρια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σύντομο πέρασμα της κακοκαιρίας από τη χώρα μας σήμερα και αύριο (21-22/3) αναφέρθηκε η Χριστίνα Σούζη, μέσω της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ.

Η έμπειρη μετεωρολόγος σημείωσε πως θα δούμε βροχές ακόμη και στην Αττική εντός της ημέρας, ενώ τα φαινόμενα από αύριο θα εξασθενήσουν πλήρως και από την Πέμπτη (23/3) θα δούμε ηλιοφάνεια σε όλη την επικράτεια, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 20 βαθμούς! Παράλληλα, ανακοίνωσε το τέλος ο Τάσος Αρνιακός!

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη στο βίντεο που ακολουθεί:

Οριστική μεταβολή από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Έχει κλειδώσει ο καιρός για τις παρελάσεις...»

Τη γνώμη του ειδικού για ακόμη μία φορά ζήτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος στον αέρα του Live News στο Mega. Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε τόσο για τον καιρό των ερχόμενων ημερών, όσο για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα το Σαββατοκύριακο που έπεται, με το βλέμμα στραμμένο πια στην 25η Μαρτίου.

Ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρθηκε στη γενική καλοκαιρία που θα έχουμε όλες τις μέρες, με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμη και τους 22 βαθμούς από την Παρασκευή (24/3), ενώ οι λίγες μπόρες που θα έρθουν Τρίτη-Τετάρτη και το απόγευμα του Σαββάτου, δε χρειάζεται να ανησυχήσουν τους εκδρομείς ενόψει Εθνικής Εορτής.

«Κόκκινη γραμμή» από τα Μερομήνια: «Τον χειμώνα θα τον αποχαιρετήσουμε όταν...»

Τα Μερομήνια έχουν αρχίσει να μας αναφέρουν το τι θα πρέπει να περιμένουμε το 2023, με τις συνθήκες να αναμένονται σκληρές, όσο περνά ο χρόνος.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις τους, οι διακυμάνσεις δε θα είναι λίγες, ενώ πρέπει σε κάποιες περιπτώσεις να περιμένουμε και αρκετό κρύο.

Μερομήνια: Το επόμενο τρίμηνο

Μάρτιος 2023

Ο Μάρτιος του 2023 αναμένεται να ξεκινήσει με επιδείνωση του καιρού. Πτώση της θερμοκρασίας με πολλές βροχές. Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις – χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψομετρικά επίπεδα της Ελλάδας.

Τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου για το 2023 θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας με βροχές. Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις – χιόνια ακόμα και σε περιοχές που βρίσκονται σε σχετικά χαμηλά υψόμετρο. Μετά τα μέσα Μαρτίου ο καιρός θα εμφανίζει μία εικόνα με συνεχόμενη κακοκαιρία. Βαρυχειμωνιά με θυελλώδεις βοριάδες, παγετό και χιόνια ακόμη και στην Αττική.

Ο Μάρτιος «αποφασίζει» να μας αποχαιρετήσει με σημαντική βελτίωση του καιρού τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου (με εξαίρεση μία ημέρα ενδεχομένως με αρκετή βροχή). Ο εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η παρέλαση της 25ης Μαρτίου (εθνική εορτή) θα γίνει με πολύ καλό καιρό.

Απρίλιος 2023

Είναι ώρα να αποχαιρετήσουμε τον χειμώνα. Όχι δεν είναι «ψέμα». Ο Απρίλιος του 2023 αναμένεται σε γενικές γραμμές να είναι καλός και ανοιξιάτικος. Άρχισε να «μυρίζει» άνοιξη.

Ο καιρός τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου συνεχίζει να είναι καλός με ελάχιστες βροχές. Ήλιος με λίγα σύννεφα και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες. Όλη η Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκινάει τη Μεγάλη Δευτέρα 10.04.2023 θα έχει καλές καιρικές συνθήκες.

Το Μεγάλο Σάββατο (15.04.2023) ο καιρός θα είναι πολύ καλός με θερμοκρασία γύρω στους 20°C και ανέμους από 3 Bf έως 4 Bf. Θα κάνουμε Πάσχα (16.04.2023) με πολύ καλό καιρό. Ο καιρός της τρίτης εβδομάδας τον Απρίλιο, θα παρουσιάζει μικρή επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες. Θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και θα επικρατήσουν δυνατοί άνεμοι.

Μάιος 2023

Πρωτομαγιά θα κάνουμε με λαμπερό ήλιο και θερμοκρασία έως 24°C. Γενικά, την πρώτη εβδομάδα (και τα μισά της δεύτερης), ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες (ίσως) κατά τόπους βροχές. Ο καιρός το δεύτερο δεκαήμερο του Μάη θα είναι άστατος με κατά τόπους βροχές και έντονες μπόρες – καταιγίδες (κεραυνούς κλπ) κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα. Στα τέλη του Μαΐου δεν αναμένονται ιδιαίτερες μεταβολές του καιρού. Τις περισσότερες μέρες θα έχει ηλιοφάνεια, ζεστός καιρός με ανέμους έως 4 Bf.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share