Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ξύπνησε η 25χρονη που ήταν σε κώμα μετά το δυστύχημα - Τα νεότερα για την υγεία της (Video)

«Το κοριτσάκι έχει εγκαύματα 28% και έχει τραύματα στο κεφάλι, τον θώρακα, την σπονδυλική στήλη»

20 Μαρτίου 2023 14:22
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ξύπνησε η 25χρονη που ήταν σε κώμα μετά το δυστύχημα - Τα νεότερα για την υγεία της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξύπνησε από την καταστολή η 25χρονη Ανυσία, που τραυματίστηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και παραμένει νοσηλευόμενη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Ενώ, σπαρακτικά είναι τα μηνύματα από τις οικογένειες των ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τέμπων.

Η επικοινωνία με το περιβάλλον έχει αποκατασταθεί, σύμφωνα με το grtimes, και η υγεία της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση. To μεγαλύτερο μέρος της μέρας η νεαρή κοπέλα αναπνέει μόνη της.

«Το κοριτσάκι έχει εγκαύματα 28% και έχει τραύματα στο κεφάλι, τον θώρακα, την σπονδυλική στήλη. Οι ειδικοί μας, ό,τι καλύτερο έχει το νοσοκομείο, βρίσκονται πάνω από το κεφάλι της, νευροχειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, χειρουργοί, ορθοπεδικοί. Είναι πολυτραυματίας και με εγκαύματα αλλά έχουμε πολλές ελπίδες να ζήσει» είχε πει ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Παπανικολάου, Δημήτρης Καπραβέλος.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Πρέπει να σουβλιστούν οι πρώτοι σταθμάρχες, όχι να μπουν φυλακή!» - Ξεσπά η γιαγιά του 20χρονου Γεράσιμου που βρίσκεται στην εντατική (Video)

Ξέσπασε στο «Πρωινό», η γιαγιά του 20χρονου Γεράσιμου, που δίνει μάχη στην εντατική. Ο νεαρός ήταν στο πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών και εκτοξεύτηκε στα χωράφια, όπου τον βρήκαν διασώστες. Ενώ, στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά την παραίτηση του από τη θέση του υπουργού Μεταφορών, ύστερα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 άτομα, προχώρα αυτή την ώρα ο Κώστας Καραμανλής.

«Το παιδί μας είναι στο νοσοκομείο, είναι στα ίδια. Ο Θεός και η Παναγία να το φυλάξει, να γίνει καλά. Η Παναγία το πέταξε έξω από το τρένο και η Παναγία πιστεύουμε ότι θα το κάνει καλά. Δεν έχουμε ενημέρωση από τους γιατρούς. Πηγαίνω στο νοσοκομείο, πώς δεν πηγαίνω. Εγώ δε μπορώ ούτε μέσα να πάω, ούτε να το δω…

Ήταν ένα παιδί, αριστούχος μαθητής του μουσικού σχολείου, ένα καλό παιδί. Τον ίδιο πόνο έχουν όλες οι μανούλες που έχασαν τα παιδάκια τους, τα βλασταράκια τους. Από μία σταλιά να τα μεγαλώσεις, να τα μορφώσεις, να τα διαπαιδαγωγήσεις σωστά και να τα χάσεις έτσι, για μία αμέλεια κάποιων.

Το φταίξιμο το έχουν οι πρώτοι σταθμάρχες που άφησαν τον άπειρο κι έφυγαν. Αυτοί πρέπει να σουβλιστούν, όχι να μπουν απλά φυλακή!», είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share