Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Η συμπεριφορά του σταθμάρχη μέσα στη φυλακή! «Eίναι για εμάς ένα πρόβλημα...» - Με πόσους μοιράζεται το κελί και ποιοι τον επισκέπτονται (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Βαρσάμης

20 Μαρτίου 2023 11:11
Τραγωδία στα Τέμπη: Η συμπεριφορά του σταθμάρχη μέσα στη φυλακή! «Eίναι για εμάς ένα πρόβλημα...» - Με πόσους μοιράζεται το κελί και ποιοι τον επισκέπτονται (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Βαρσάμης, μίλησε στο Πρωινό για τον σταθμάρχη Λάρισας, που κρατείται αυτή τη στιγμή για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega για το φρικτό δυστύχημα στα Τέμπη και τις ευθύνες.

«Ο συγκεκριμένος κρατούμενος δεν έχει να επιδείξει κάποια ιδιαίτερη συμπεριφορά μέσα στο κατάστημα κράτησης που κρατείται αυτή τη στιγμή. Είναι σε μια πτέρυγα με πολλούς άλλους κρατουμένους.

Στο κελί είναι με άλλους δύο κρατουμένους, αλλά είναι σε μια πτέρυγα με 100 κρατουμένους, ίσως και κάτι παραπάνω. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την κράτησή του. Η συμπεριφορά του είναι νορμάλ σαν νεοεισερχόμενος κρατούμενος.

Για εμάς όλοι οι νεοεισερχόμενοι κρατούμενοι, μέχρι να προσαρμοστούν στις συνθήκες, είναι για εμάς ένα πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για όλους τους νεοεισερχόμενους. Δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τον επισκέπτεται η σύζυγός του, έχει όλα τα δικαιώματα που έχουν όλοι οι κρατούμενοι. Ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της φυλακής», είπε ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κάθε π@#στ@ς» - Ξεσπά ο πατέρας της Ελπίδας για όσους τον χαρακτήρισαν "τέρας" (Video)

Ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα, της 28χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στην σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, σπάει την σιωπή του και απαντά για πρώτη φορά. Ενώ, σε αδιανόητες δηλώσεις προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδη για την τραγωδία των Τεμπών.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας της 28χρονης φοιτήτριας είχε χαρακτηρίσει τα μέτρα της Κυβέρνησης «βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή» του ίδιου αλλά πιθανότατα και των υπόλοιπων γονιών που έχασαν με τον τραγικό αυτόν τρόπο τα παιδιά τους, δήλωση για την οποία είχε κατακριθεί.

«Το τι θα πει ο κάθε π@#στ@ς στο facebook δε με ενδιαφέρει καθόλου»

«Συντετριμμένη είναι ολόκληρη η οικογένεια. Εμείς, ήμασταν δεμένη οικογένεια. Είπαμε το τελευταίο αντίο στην κόρη μας. Το καημένο, βγήκαν τα αποτελέσματα στη σχολή του και τα είχε όλα δέκα. Που είναι να τα δει; Στο χώμα; Βγήκε η βαθμολογία και τα είχε δεκάρια το καμάρι μου» ανέφερε αρχικά στον ΑΝΤ1, εμφανώς συγκινημένος ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έλαβε μετά τη δήλωσή του, ο κύριος Χούπας είπε: «Δε με αγγίζουν αυτά. Τα πικρόχολα σχόλια δε με αγγίζουν καθόλου. Το τι θα πει ο κάθε π….. στο facebook δε με ενδιαφέρει καθόλου. Ένα μέρος όσων είπα αγνοήθηκε. Αν είσαι γονιός με καταλαβαίνεις. Όλα τα πλούτη του κόσμου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share