Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στα Τρίκαλα: 84χρονος ασελγούσε σε ανήλικο κορίτσι, οικογενειακή φίλη έκλεινε τα ραντεβού

Καταζητείται και η μητέρα του κοριτσιού

19 Μαρτίου 2023 15:11
Φρίκη στα Τρίκαλα: 84χρονος ασελγούσε σε ανήλικο κορίτσι, οικογενειακή φίλη έκλεινε τα ραντεβού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων έπειτα από την είδηση της σύλληψης το Σάββατο 84χρονου άνδρα που ασελγούσε σε 17χρονη κοπέλα έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr η υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν άρχισε να διακινείται η πληροφορία πως ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη στον χώρο παλιού πολυκαταστήματος επί της ε.ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων.

Άντρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον φερόμενο ως δράστη μαζί με το κορίτσι.

Οι αστυνομικοί πέρασαν άμεσα χειροπέδες στον 84χρονο, ενώ από την προανάκριση σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προέκυψε ότι ανάμειξη στην υπόθεση έχει μια οικογενειακή φίλη του παιδιού που φέρεται να έκλεισε το ραντεβού και να πήρε τα χρήματα.

Φρίκη στα Τρίκαλα: 84χρονος ασελγούσε σε ανήλικο κορίτσι, οικογενειακή φίλη έκλεινε τα ραντεβού

Σημειώνεται πως καταζητείται πλέον και η μητέρα του κοριτσιού, καθώς κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου.

Σε αμόκ 25χρονη που τεμάχισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό του – Χτυπούσε τον δικηγόρο της μέσα στο Δικαστήριο

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως μία παντρεμένη Αμερικανίδα κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον εραστή της κατά τη διάρκεια του σεξ, προτού τον αποκεφαλίσει και ασελγήσει στη σορό του. Μάλιστα, η αμερικανίδα, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, κατηγορείται πως πέταξε το κεφάλι και το πέος του σε έναν κουβά και τα πόδια του σε μια κατσαρόλα. Χθες η γυναίκα επιτέθηκε μέσα στο δικαστήριο, στον δικηγόρο της χαστουκίζοντάς τον, με το στιγμιότυπο να καταγράφεται από τις κάμερες του χώρου. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική ιστορία του γαμπρού και της νύφης.

Η Taylor Schabusiness, 25 ετών, όρμηξε στον δικηγόρο της, Quinn Jolly, το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας με στόχο να προσδιοριστεί εάν διαθέτει την απαιτούμενη πνευματική διαύγεια προκειμένου να δικαστεί. Το βίαιο ξέσπασμα της κατηγορουμένης σημειώθηκε αφού ανακοινώθηκε στο δικαστήριο από τον δικηγόρο της ότι ο εμπειρογνώμονας στον οποίο είχε ανατεθεί η αξιολόγηση της ψυχολογικής κατάστασής της θα χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσει την έκθεσή του.

Ο Jolly ζήτησε αναβολή δύο εβδομάδων για την κατάθεση του εμπειρογνώμονα και ο δικαστής συμφώνησε, προτείνοντας να μετατεθεί η ημερομηνία της νέας ακροαματικής διαδικασίας από τον Μάρτιο στον Μάιο. Με το άκουσμα της απόφασης, η Schabusiness πετάχτηκε από την καρέκλα της και επιτέθηκε στον δικηγόρο της, πιάνοντάς τον αρχικά από το χέρι , προτού τον χτυπήσει στο κεφάλι.

Η επέμβαση των φρουρών ήταν άμεση και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την 25χρονη ρίχνοντάς την κάτω, ενώ εκείνη πάλευε να τους ξεφύγει. Τελικά την έπεισαν να ηρεμήσει. Όταν τα κατάφεραν, την μετέφεραν εκτός δικαστικής αίθουσας. Δέκα λεπτά μετά την επίθεση, όταν ξεκίνησε ξανά η ακροαματική διαδικασία, ο Jolly ενημέρωσε το δικαστήριο για την απόφασή του να παραιτηθεί από την υπεράσπιση της Schabusiness, μεταδίδει το Sky News.

Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα για την νταντά που προσέχει το μωρό - Μόλις είδε το υλικό έπαθε σοκ

Μια νταντά από τη Ναμίμπια κατηγορείται για κακοποίηση και απόπειρα δολοφονίας του μωρού που φρόντιζε. Όταν η 26χρονη μητέρα του παιδιού Annemarie Theron παρατήρησε μελανιές στο λαιμό και τους ώμους της μικρής Laila αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι, υποπτευόμενη την νταντά.

Βλέποντας τα βίντεο έπαθε σοκ καθώς η νταντά της μικρής όχι μόνο δεν την πρόσεχε αλλά κάποια στιγμή την πέταξε στην κούνια αφήνοντάς την να κλαίει. Λίγο αργότερα στο βίντεο, η νταντά φαίνεται να προσπαθεί να παρηγορήσει το παιδί μιλώντας του.

Η Theron, η οποία εργάζεται ως διευθύντρια μάρκετινγκ σε εταιρία στην πόλη Outjo, πήγε κατευθείαν στην αστυνομία. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι αρχές συνέλαβαν τη νταντά, η οποία θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για κακοποίηση ανηλίκου, απόπειρα ανθρωποκτονίας και επίθεση. Επίσης, ένας 29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης και μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα έγινε χαμός!

«Με κατέκλυζαν τα συναισθήματα καθώς το έβλεπα» περιέγραψε η μητέρα στο Netwerk24. «Για μερικές μέρες μετά αρνιόμουν να κοιμηθώ, να φάω ή να πιώ οτιδήποτε. Δεν μπορώ να φανταστώ για πόσο καιρό συνέβαινε αυτό. Μπορώ να δω όμως πόσο έχει επηρεαστεί η Laila μετά από όλα αυτά.

Δεν τη θέλω κοντά στο παιδί μου ποτέ ξανά, ούτε να αποτελέσει απειλή για άλλα παιδιά. Αυτό που συνέβη ήταν τρομακτικό να το βλέπεις. Κατάλαβα πως η Laila βλέπει εφιάλτες.». Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μωρό έχει αναρρώσει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share