Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ: Παρ' ολίγον τραγωδία με αδιανόητη κίνηση οδηγού στη Θηβών

Το σοκαριστικό βίντεο - ντοκουμέντο

19 Μαρτίου 2023 14:44
Βίντεο σοκ: Παρ' ολίγον τραγωδία με αδιανόητη κίνηση οδηγού στη Θηβών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από θαύμα δεν σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην οδό Θηβών.

Όπως έχει καταγράψει ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δημοσιεύτηκε στο TikTok, ένα όχημα στο ύψος της οδού Τζον Κένεντι επιχείρησε προσπέραση ενώ λόγω της μεγάλης του ταχύτητας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Δείτε επίσης: Νεκρός σε τροχαίο ο πρωταθλητής στίβου Ντένις Γκιούρα!

Ο οδηγός έχασε παντελώς τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε άλλα οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά την μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα και την σύγκρουση σημειώθηκαν μόνο κάποιοι ελαφροί τραυματισμοί.

Βίντεο σοκ: Αυτοκίνητο πέφτει πάνω στην τζαμαρία καφετέριας! Από την άλλη καθόντουσαν 2 άτομα!

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην τζαμαρία καφετέριας στο Χιούστον, στην άλλη πλευρά της οποίας κάθονταν δύο άτομα.

Το ατύχημα, που θα μπορούσε να είχε πολύ άσχημη κατάληξη, συνέβη το Σάββατο και ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Εκείνη τη στιγμή, ο Νέιθαν Ριβς ηχογραφούσε και βιντεοσκοπούσε ένα podcast με καλεσμένο τον Αλεξέι Ρέγιες. Οι δυο τους κάθονταν με την πλάτη τους στην τζαμαρία όπου έπεσε το αυτοκίνητο.

«Έχει τόση ησυχία εδώ μέσα», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Ριβς, ενώ πίσω τους φαίνεται το SUV να κατευθύνεται κατά πάνω τους. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, το αυτοκίνητο πέφτει στην τζαμαρία πίσω τους, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσει.

«Ήταν σοκ και υπήρξε πολλή αδρεναλίνη στην αρχή. Αλλά μετά σιγουρευτήκαμε ότι όλοι φαινόταν να είναι καλά», δήλωσε ο 20χρονος Ριβς στο Associated Press. «Απλά φρίκαρα που το είχα όλο σε βίντεο», συμπλήρωσε.

«Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ πόσο άσχημα θα μπορούσε να είχε καταλήξει αυτό», δήλωσε από την πλευρά του ο Ρέγιες.

Το ατύχημα προκλήθηκε όταν η οδηγός του SUV πέρασε κόκκινο φανάρι και χτύπησε άλλο αυτοκίνητο, ενώ το δικό της όχημα κατέληξε πάνω στην τζαμαρία της καφετέριας, μέσα στην οποία υπήρχαν περισσότεροι από δέκα άνθρωποι.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share