Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Έθαψαν» τραγουδίστρια κάτω από πανέρια με λουλούδια - Viral βίντεο από νυχτερινό κέντρο στη Βέροια

Ξέφυγε η κατάσταση

19 Μαρτίου 2023 12:20
«Έθαψαν» τραγουδίστρια κάτω από πανέρια με λουλούδια - Viral βίντεο από νυχτερινό κέντρο στη Βέροια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέφυγε η διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο της Βέροιας, καθώς οι θαμώνες που βρέθηκαν κατάφεραν να «θάψουν» τραγουδίστρια κάτω από πανέρια με λουλούδια.

Πιο συγκεκριμένα, η Κρυσταλλία βρίσκονταν στην πίστα και ερμήνευε λαϊκές επιτυχίες, τα λουλούδια άρχισαν να «πέφτουν βροχή». Όπως φαίνεται σε βίντεο του TikTok, τα λουλούδια ήταν τόσα πολλά που κατάφεραν να καλύψουν κάθε σπιθαμή του κορμιού της.

«Μπελάδες» για Βασίλη Μπισμπίκη και Δέσποινα Βανδή: Τόσα χρήματα θα πληρώσει το νυχτερινό κέντρο και ο ηθοποιός για το τσιγάρο

Ένας σάλος προκλήθηκε μετά τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και απεικονιζόταν ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης να καπνίζει μέσα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή, στο «Έναστρον», παρότι αυτό απαγορεύεται.

Ακολούθησε η αντίδραση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για επίδοση προστίμου στους παραβάτες και το Έναστρον πήρε θέση υπέρ της απόφασης αυτής, καθώς όπως τονίζει «γίνεται προσπάθεια για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος και από την δική τους πλευρά».

«Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι μας.

Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το κέντρο διασκέδασης.

Η μη τήρηση ωστόσο, της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, τείνει πλέον να γίνει ο κανόνας.

Εικόνες από προηγούμενες ημέρες λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος δείχνουν πίσω από τη Δέσποινα Βανδή ένα θαμώνα να κρατά ένα αναμμένο τσιγάρο.

Δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί. Παραβάτες όπως ο Βασίλης Μπισμπίκης που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός και δημοσίευσε το MEGA, υπάρχουν παντού, με κάποιους επιχειρηματίες να το επικροτούν και κάποιους άλλους να τσακώνονται καθημερινά με όσους που δεν συμμορφώνονται.

Όλα συνέβησαν παραμονή Χριστουγέννων στο γεμάτο από κόσμο νυχτερινό κέντρο Έναστρον.

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδά στην πίστα, ανάμεσα στους θαμώνες που διασκεδάζουν… Και ξαφνικά, μια… «λεπτομέρεια» που «πιάνει» ο φωτογραφικός φακός, τη στιγμή που εκείνη πλησιάζει τον αγαπημένο της, προκαλεί σάλο.

Αυτό το αναμμένο τσιγάρο που κρατά ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Σ’ έναν χώρο κλειστό, όπου βάσει του νόμου, απαγορεύεται ρητά το κάπνισμα.

Με αφορμή αυτές τις φωτογραφίες, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ξεκίνησε τις διαδικασίες για να επιβληθεί πρόστιμο στο νυχτερινό μαγαζί.

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, τον μήνα Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκαν 20.534 έλεγχοι, ενώ βεβαιώθηκαν 814 παραβάσεις σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους καταστημάτων.

Το πρόστιμο για τον καπνιστή, δηλαδή στην εν λόγω περίπτωση στον Βασίλη Μπισμπίκη είναι 100 ευρώ, ενώ για το νυχτερινό κέντρο, δηλαδή για το Έναστρον είναι 4.000 ευρώ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share