Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καιρικό «κοκομπλόκο» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - «Μετά τα Πασχούγεννα που ζήσαμε...»

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

17 Μαρτίου 2023 08:54
Καιρικό «κοκομπλόκο» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - «Μετά τα Πασχούγεννα που ζήσαμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την κακοκαιρία να φέρνει χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα και αρκετές βροχές προς τα ανατολικά και νότια θαλάσσια - παραθαλασσια τμήματα θα κυλήσει η σημερινή ημέρα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Η αναλυτική πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Προσοχή στους θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά.

Από αύριο ο καιρός βελτιώνεται σιγά σιγά με τους βοριάδες στο Αιγαίο όμως να επιμένουν και το κρύο να είναι έντονο τη νύχτα και το πρωί.

Ακολουθεί ο πυκνά χιονισμένος Χορτιάτης στη Θεσσαλονίκη μας ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα με το ημερολόγιο να δείχνει μέσα Μάρτη!

Λέτε μετά τα Παχούγεννα που ζήσαμε με 20άρια να πάμε στο άλλο άκρο φέτος το Πάσχα με κρύο και χιόνια? Μια ωραία πρόκληση μας ετοιμάζει και πάλι ο καιρός δίνοντάς μας ένα μεγάλο κίνητρο να τον προσεγγίσουμε για εκείνες τις Άγιες ημέρες.

Το «κλείδωσε» ο Τάσος Αρνιακός: «Καμία σχέση με όσα βλέπουμε τώρα, την 25η Μαρτίου πρέπει να περιμένουμε...»

Ο Τάσος Αρνιακός δείχνει να «κλειδώνει» το ζήτημα του καιρού για τις επόμενες μέρες και μέχρι να φτάσουμε στην 25η Μαρτίου, η οποία θα είναι αρκετά ανοιξιάτικη.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι οι βροχές συνεχίζονται σήμερα (16/3) και αύριο (17/3), μαζί με χιόνια στα ορεινά, αν και από την Παρασκευή θα ξεκινήσει η βελτίωση, που θα γίνει ακόμη πιο αισθητή στο Σαββατοκύριακο και τις επόμενες μέρες, με άνοδο του υδραργύρου έως και την εθνική γιορτή, με την Χριστίνα Σούζη επίσης να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share