Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: «Από δολοφόνους δεν δέχομαι χρήματα, ούτε συγγνώμη! Να δεσμευτούν οι περιουσίες τους» - Ξεσπά πατέρας θύματος για τις αποζημιώσεις (Video)

«Εξαγοράζουν τις ψυχές τόσων ανθρώπων μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα»

16 Μαρτίου 2023 11:24
Τραγωδία στα Τέμπη: «Από δολοφόνους δεν δέχομαι χρήματα, ούτε συγγνώμη! Να δεσμευτούν οι περιουσίες τους» - Ξεσπά πατέρας θύματος για τις αποζημιώσεις (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οργισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη που σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, για την ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με τις αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων.

Διαβάστε επίσης: «Την μπέμπα θα την βαφτίσουμε Ιφιγένεια! Τα χρήματα δεν θα την φέρνουν πίσω...» - "Τσακίζει κόκαλα" η αδερφή της Μήτσκα για την τραγωδία των Τεμπών

«Τις αποζημιώσεις να τις δώσουν στους πολιτικούς. Εμείς τα παιδιά μας θέλουμε πίσω. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή. Είναι δυνατόν; Έτσι θα ξεπλυθούν νομίζουνε; Δεν τα θέλω τα λεφτά τους με τίποτα. Κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Ποιος έχει τα κότσια; Αν θέλανε οι πολιτικοί πραγματική συγγνώμη να πηγαίναν στην πόρτα των 57 και να ζητούσαν συγγνώμη. Είναι μαζική δολοφονία.

Πρέπει οι εισαγγελείς να ξεκινήσουν. Αν ήμασταν σε σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών. Μου έρχεται η εικόνα πώς καήκαν ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι.

Και βγάλαν και δήθεν μέτρα στήριξης. Από την τσέπη τους τα πληρώνουν; Να δεσμευτούν οι περιουσίες των υπουργών των τελευταίων 15 ετών και όχι να παίρνουν τα λεφτά του κόσμου. Ακούει κανένας εισαγγελέας να πάει να τους μαζέψει. Δεν έχω σκοπό να μιλήσω με την εταιρεία. Με δολοφόνους δεν μιλάω».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share