Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν θέλω να πεθάνω, δεν θέλω να καώ» - Συγκλονίζει 7χρονος με καρκίνο που επέβαινε στο μοιραίο Intercity (Video)

«Θαύμα ήταν...»

15 Μαρτίου 2023 16:57
Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν θέλω να πεθάνω, δεν θέλω να καώ» - Συγκλονίζει 7χρονος με καρκίνο που επέβαινε στο μοιραίο Intercity (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες ιστορίες από τη τραγωδία στα Τέμπη βγαίνουν στη δημοσιότητα και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένα 7χρονο παιδί που πάσχει από καρκίνο επέβαινε στο μοιραίο Intercity, το οποίο συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία.

Δείτε επίσης: Τέμπη: Συγκλονιστικές περιγραφές 29χρονης για τις στιγμές της απόλυτης φρίκης - «Δε θα ξεχάσω ποτέ όταν κατάλαβα ότι δεν έχω πεθάνει» (video)

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στην εκπομπή «Live News» και δήλωσε πως το παιδί του έλεγε «δεν θέλω να πεθάνω, δεν θέλω να καώ», όταν σημειώθηκε η τραγωδία. Παράλληλα, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο σώθηκε και τον χαρακτήρισε «θαύμα».

«Θαύμα ήταν. Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι τους. Βγήκαν από μία τρύπα βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους γι’ αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στην μέση του είχε λίγο, στην κοιλιά του, είχε κάτι μώλωπες», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δήλωσε ότι «κάποιες στιγμές και αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το Ελπίδα από κάτω, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε».

«Το κορίτσι που ήταν κρεμασμένο και δεν πήδηξε γιατί...» -Συγκλονίζει το μήνυμα στην Ευδοκία Τσαγκλή από μητέρα επιζώσας της τραγωδίας στα Τέμπη

Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι μία από τους πολλούς επιβάτες του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη στις 28/2 και η ιστορία της είναι σοκαριστική, καθώς πρόκειται για μία γνωστή προσωπικότητα, εφόσον την νεαρή την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother, ενώ μάλιστα τώρα την βλέπουμε και στο My Style Rocks.

Η ίδια, λοιπόν, έζησε δραματικές στιγμές μέσα στο βαγόνι της, αλλά κατάφερε να βγει ζωντανή με λίγους τραυματισμούς, οι οποίοι φαίνονται, καθώς και στο πρόσωπό της υπάρχουν πληγές, και αυτό έδωσε μεγάλη χαρά και στην μητέρα της, αλλά, όπως φαίνεται, και στην μητέρα μίας άλλης κοπέλας που βρισκόταν μέσα στο τρένο.

Το μήνυμα που δέχθηκε η Ευδοκία Τσαγκλή από μητέρα θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη

Πιο συγκεκριμένα, μητέρα θύματος της έστειλε μήνυμα στο Instagram, λέγοντάς της πως εάν δεν ήταν εκείνη η κόρη της δεν θα τα είχε καταφέρει και τώρα θα θρηνούσε και εκείνη για το παιδί της.

«Καλησπέρα Ευδοκία μου και συγγνώμη για την ενόχληση. Είμαι η Κ. μητέρα της... Ήταν το κορίτσι που ήταν κρεμασμένο και δεν πήδηξε γιατί ο Θεός επέλεξε να ζήσει. Εσύ και ο Χρηστος τη βοηθήσατε. Ήθελα λοιπόν, με αυτό το απρόσωπο μήνυμα να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου και να σου ευχηθώ ταχεία ανάρρωση σωματικά και ψυχικά! Εύχομαι κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά και να σου σφίξω τα χεράκια σου, τα οποία βοήθησαν το κοριτσάκι μου».

«Το κορίτσι που ήταν κρεμασμένο και δεν πήδηξε γιατί...» -Συγκλονίζει το μήνυμα στην Ευδοκία Τσαγκλή από μητέρα επιζώσας της τραγωδίας στα Τέμπη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share