Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κλεφτοπόλεμος» από τον Τάσο Αρνιακό: «Μέσα Μάρτη με χιόνια...»

Ο έμπειρος μετεωρολόγος προειδοποιεί για την επερχόμενη κακοκαιρία

15 Μαρτίου 2023 09:23
«Κλεφτοπόλεμος» από τον Τάσο Αρνιακό: «Μέσα Μάρτη με χιόνια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Αρνιακός μας ενημερώνει καθημερινά για τον καιρό μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1. Αυτή τη φορά μας προειδοποιεί τόσο για τα χιόνια που αναμένεται να πέσουν στα ορεινά της χώρας, όσο και για τη γενική κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει το σύνολο της ελληνικής επικράτειας από σήμερα (15/3). Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Πιο αναλυτικά η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού:

«Κατακλυσμός του Νώε» από τον Γιάννη Καλλιάνο - Έκρουσε τον συναγερμό ο μετεωρολόγος

Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν την Τετάρτη (15/3) στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία όπως τα παρουσίασε ο Γιάννης Καλλιάνος στο δελτίο καιρού το βράδυ της Τρίτης (14/3).

Στα Επτάνησα, στα ηπειρωτικά από την Πελοπόννησο μέχρι την Θράκη αλλά και στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου θα βρέξει.

Πιο έντονα θα είναι τα καιρικά φαινόμενα από την δυτική Μακεδονία μέχρι και την δυτική Πελοπόννησο, στα Επτάνησα, στην ανατολική Πελοπόννησο, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, σε περιοχές των Κυκλάδων και στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ασθενούς μέχρι μέτριας έντασης. Θα υπάρχουν διαστήματα με βελτιωμένο καιρό και η θερμοκρασία θα είναι στους 7 – 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, αναμένονται τοπικές βροχές και ο καιρός θα είναι στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μουντός, με την θερμοκρασία στους 7 – 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share