Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας των διδύμων: «Έχουμε να κάνουμε με τομάρια» - «Έκαναν πάρτι, μουσικές, ουίσκι», καταγγέλλει καθαρίστρια του ΟΣΕ στη Λάρισα (video)

«Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια...»

14 Μαρτίου 2023 00:16
Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας των διδύμων: «Έχουμε να κάνουμε με τομάρια» - «Έκαναν πάρτι, μουσικές, ουίσκι», καταγγέλλει καθαρίστρια του ΟΣΕ στη Λάρισα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει ο πατέρας των διδύμων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη μαζί με την ξαδέρφη τους, μιλώντας για τους διαλόγους από το μοιραίο βράδυ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Έχω θυμό… Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια! Δεν ξέρουμε στην Ελλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε…» ξεσπά ο πατέρας των διδύμων από το Καστράκι Καλαμπάκας, μιλώντας στο Star.

Ο κ. Δημήτρης, είναι ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα της τραγωδίας στα Τέμπη, αφού μέσα σε μια στιγμή έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και την ανιψιά του.

«Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή. Ξέρεις που είμαι εγώ τώρα; Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα από τα παιδάκια. Σε μισή ώρα θα πάω να φορτώσω πράγματα. Έτυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό, στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια!» λέει και ραγίζει καρδιές.

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει…τώρα θα συνειδητοποιήσουμε, σε μισή ώρα, που θα πάρουμε τα άψυχα, τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια…» λέει ο τραγικός πατέρας.

Τέμπη - Μαρτυρία για το σταθμαρχείο Λάρισας: «Έκαναν πάρτι τα βράδια, έσβηναν φώτα, μουσικές, ουίσκι»

Οργή έχει προκαλέσει το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται σταθμάρχης της Λάρισας (όχι ο κατηγορούμενος, αλλά αυτός που είχε την πρωινή βάρδια) μαζί με άλλο σταθμάρχη να μιλούν για τις… σεξουαλικές τους επιδόσεις εν ώρα υπηρεσίας.

Την ίδια ώρα, νέα μαρτυρία δείχνει πως στο σταθμαρχείο της Λάρισας, είχε παραβιαστεί κάθε πρωτόκολλο. Η γυναίκα, που δουλεύει ως καθαρίστρια στον ΟΣΕ, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου είχε ρεπό. Το δρομολόγιο που ακολουθούσε είναι να φεύγει από Θεσσαλονίκη με την αμαξοστοιχία IC63 των 19:25 και να κατεβαίνει στη Λάρισα.

Εκεί, κάθονταν για περίπου μιάμιση ώρα μέχρι να περάσει η IC62 από Αθήνα -το μοιραίο δρομολόγιο- και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα αποκάλυψε στο Mega τι γινόταν τα βράδια στο σταθμαρχείο Λάρισας: «Μαζεύονταν τα βράδια, έσβηναν τα φώτα, μουσικές, ουίσκι, πάρτι ας το πούμε. Έβλεπα κάποια πράγματα, γιατί περνούσα, μιλούσα, χαιρετούσα», λέει η ίδια.

Παράλληλα, σημειώνει ότι ο «πίνακας υπολειτουργούσε, πιο πολύ συνεννοούνταν με τα τηλέφωνα οι σταθμάρχες με τους μηχανοδηγούς. Εγώ αυτό είχα δει τόσο καιρό εκεί πέρα και υπάρχει και ένα σαν GPS μηχανοδηγού με σταθμάρχη», συμπληρώνει.

«Δύο χρόνια είμαι εκεί, πρώτα περνούσε η εμπορική προς Αθήνα από την πρώτη γραμμή της Λάρισας και μετά έφευγε το Intercity 62 προς Θεσσαλονίκη. Τώρα πώς έγινε αυτό δεν ξέρω», ανέφερε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share