Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ για 22χρονη έγκυο στα Ιωάννινα: Μήνυσε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό - «Με έβριζε και μου έριχνε γροθιές στο κεφάλι»

Ο δράστης αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία

13 Μαρτίου 2023 20:22
Θρίλερ για 22χρονη έγκυο στα Ιωάννινα: Μήνυσε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό - «Με έβριζε και μου έριχνε γροθιές στο κεφάλι»
Φωτογραφία αριστερά: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία 22χρονη έγκυος από τα Ιωάννινα μήνυσε για ξυλοδαρμό και εξύβριση τον πατέρα της, ο οποίος κατηγορείται από τον κόρη του πως την χτύπησε στο κεφάλι και στο στήθος.

Σύμφωνα με το makthes.gr όλα συνέβησαν περίπου στις 17:00 το απόγευμα έξω από το σπίτι τους όταν, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ο πατέρας της, Αλβανός στην καταγωγή, άρχισε να την βρίζει άσχημα και να την χτυπά με γροθιές στο κεφάλι και σπρωξίματα στο στήθος.

Η κοπέλα, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ. Ν. Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» και παραμένει για νοσηλεία χωρίς να διατρέχει κίνδυνο ούτε η ίδια, ούτε το έμβρυο. Ο δράστης αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Γυναικοκτονία στην Κύπρο: Αυτή είναι η 28χρονη που βίασε, στραγγάλισε και πέταξε στον γκρεμό ο 30χρονος δολοφόνος (video)

Γυναικοκτονία 28χρονης στην Κύπρο

Άγρια δολοφονία στην Πάφο της Κύπρου θυμίζει σε μεγάλο βαθμό της υπόθεση της αδικαχαμένης Γαρυφαλιάς Ψαράκη που ο σύντροφός της έριξε από γκρεμό στη Φολέγανδρο και την άφησε αβοήθητη να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Το έγκλημα στην Κύπρο έγινε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (11/3), με τον 30χρονο κάτοικο Πάφου να καλεί ο ίδιος την αστυνομία και να ισχυρίζεται ότι ενώ βρισκόταν με την φίλη του, 28χρονη Ουκρανή φίλη του, Λέσια Μπίκοβα στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο, εκείνη πλησίασε στο χείλος του γκρεμού, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Στην κατάθεσή του, ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα, όμως λίγες ώρες αργότερα η νεκροψία-νεκροτομή τον διέψευσε. Μετά την κλήση του 30χρονου, οι Αρχές έσπευσαν στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο και απέκλεισαν την περιοχή προκειμένου να ανασύρουν τη σορό της 28χρονης κοπέλας με καταγωγή από την Ουκρανία.

Στο σημείο των ερευνών παρέμεινε και ο 30χρονος σύντροφός της, ο οποίος υπεβλήθη σε αλκοτέστ και εξετάσεις για ναρκωτικά, τα οποία βγήκαν θετικά.

Σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα, εκτός από τα σημάδια που προκλήθηκαν από την πτώση, εντοπίστηκαν κακώσεις στον λαιμό και στα χέρια του θύματος, που προήλθαν πιθανώς από στραγγαλισμό. Την υποψία αυτή ενισχύει το κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού.

«Εντοπίστηκαν εξωτερικές σωματικές κακώσεις, οι οποίες δημιουργούν υποψία για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και επιπρόσθετες εξωτερικές κακώσεις οι οποίες δεν προκύπτουν από πτώση από ύψος», ανέφερε ο υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share