Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μεγαλειώδες συλλαλητήριο για το δυστύχημα στα Τέμπη: Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι και σταθμοί του Μετρό έχουν κλείσει

Κατάμεστη η πλατεία Συντάγματος

12 Μαρτίου 2023 12:55
Μεγαλειώδες συλλαλητήριο για το δυστύχημα στα Τέμπη: Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι και σταθμοί του Μετρό έχουν κλείσει
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατάμεστη από κόσμο η πλατεία Συντάγματος μετά το νέο κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Λόγω της συγκέντρωσης έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών για τα Τέμπη, έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστημίου και στην οδό Σταδίου.

Από την Δευτέρα ως την Τετάρτη θα διεξαχθούν τοπικές συγκεντρώσεις σε διάφορες γειτονιές ενώ την Πέμπη 16 Μαρτίου θα ακολουθήσει η πανελλαδική απεργία που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ με αίτημα να ην υπάρξει καμία συγκάλυψη στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Κλειστοί είναι από τις 10:30 πμ οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» λόγω των νέων συλλαλητηρίων. Οι σταθμοί θα κλείσουν με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Την ίδια ώρα, με εντολή της ΕΛΑΣ στις 12:00 το μεσημέρι έκλεισαν και οι σταθμοί του μετρό «Ομόνοια» και «Μοναστηράκι».

Αναλυτικά οι συγκεντρώσεις για τα Τέμπη σε όλη την Ελλάδα σήμερα:

Θεσσαλονίκη: στις 11.30 π.μ. στο πέταλο της Αριστοτέλους

Λάρισα: στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία

Αλεξανδρούπολη: Στις 12 μ. στο πάρκο Ακαδημίας

Βόλος: Στις 12 μ. στην πλατεία Ελευθερίας

Ιωάννινα: Στις 5.30 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία

Ηράκλειο: Στις 11 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας

Καβάλα: Στις 12 μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης

Λαμία: Στις 12 μ., στην πλατεία Πάρκου

Χανιά: Στις 10 π.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share