Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ντίνος Ροδόπουλος

Θρήνος...

11 Μαρτίου 2023 12:15
Πέθανε ο δημοσιογράφος Ντίνος Ροδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς πέθανε ο δημοσιογράφος Ντίνος Ροδόπουλος στα 66 του χρόνια, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Ερρίκος Ντυνάν. Επίσης, πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο Αλέξης Πάρνης, ποιητής, θεατρικός συγγραφέας, πολεμικός ανταποκριτής και μυθιστοριογράφος, αλλά και μαχητής του ΕΛΑΣ στην Εθνική Αντίσταση και του ΔΣΕ στον εμφύλιο πόλεμο.

Ηταν γιος του δημοσιογράφου Βασίλη Ροδόπουλου. Εργάστηκε για πρώτη φορά στον Ελεύθερο Τύπο, στη συνέχεια ως κοινοβουλευτικός συντάκτης στην εφημερίδα Απογευματινή και μετά στην ΕΡΤ, ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Διευθυντής των περιφερειακών σταθμών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ντίνος Ροδόπουλος

Πέθανε ο τηλεοπτικός παραγωγός Σούλης Αθανασίου

Έφυγε σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου από τη ζωή ο γνωστός τηλεοπτικός και κινηματογραφικός παραγωγός Σούλης Αθανασίου. Επίσης, πέθανε σε ηλικία 79 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο βραβευμένος σκηνοθέτης, παραγωγός και συγγραφέας Λάκης Παπαστάθης.

Ο Σούλης Αθανασίου ήταν ο ιδιοκτήτης των studio STV στο Μενίδι, μια εταιρία που ίδρυσε το 1974 ενώ είχε συνεργαστεί με πολλούς πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου. Είχε κάνει την παραγωγή σε γνωστά σήριαλ της ΕΡΤ, όπως «Ο συμβολαιογράφος»και «Οι άθλιοι».

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η κόρη του Τζέλικα, αλλά και ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος. Σύφωνα με πληροφορίες, o γνωστός παραγωγός είχε ένα πρόβλημα υγείας, χθες διασωληνώθηκε και δυστυχώς σήμερα έφυγε από τη ζωή.

Η ανάρτηση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου με τον οποίο είχαν συνεργαστεί:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share