Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πολική» επέλαση Σάκη Αρναούτογλου: «Ισχυρές χιονοπτώσεις - Έως και 50εκ. το ύψος...»

Σε ποια περιοχή αναφερόταν στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος

11 Μαρτίου 2023 11:32
«Πολική» επέλαση Σάκη Αρναούτογλου: «Ισχυρές χιονοπτώσεις - Έως και 50εκ. το ύψος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ακόμη ανάρτηση που δείχνει το μέγεθος της κακοκαιρίας που πλήττει την βορειοδυτική Ευρώπη έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου στο Facebook.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα post της Climatebook, όπου φαίνονται τα μεγάλα ύψη χιονιού που έχουν «χτυπήσει» την Αγγλία και σε πολλά σημεία φτάνουν ακόμη και τα 50 εκατοστά!

Επίσης, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, με το χαμηλό βαρομετρικό από την Ιταλία να καταφτάνει στην χώρα μας και με ένα νέο κύμα κακοκαιρίας να ξεκινά, θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού! Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Οι περιοχές που θα "χτυπήσουν"

Αλλάζει απότομα από σήμερα το σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, πρόσκαιρη επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από σήμερα το απόγευμα (10-03-2023) έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου (11-03-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς νότιους νοτιοδυτικούς ανέμους.

Αναλυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Α. Σήμερα Παρασκευή (10-03-2023) από τις απογευματινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και από τις βραδινές ώρες στη δυτική και κεντρική Στερεά και κατά τόπους στη Μακεδονία και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Β. Αύριο Σάββατο (11-03-2023)

  • μέχρι τις πρωινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική και ανατολική)
  • μέχρι το μεσημέρι στη Θράκη
  • μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου

Ανατρέπει τα δεδομένα η Χριστίνα Σούζη! Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για τον καιρό του Σαββατοκύριακου!

Καιρός σήμερα - Χριστίνα Σούζη: Ξεχάστε την καλοκαιρία που έχουν... προβλέψει αρκετοί μετεωρολόγοι εν όψει Σαββατοκύριακου, αφού σύμφωνα με την Χριστίνα Σούζη ο καιρός από αύριο Σάββατο θα παρουσιάσει μια αλλαγή και όχι από την Κυριακή.

Συγκεκριμένα η έμπειρη μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ ξεκαθάρισε πως το Σάββατο θα αρχίσει να χαλάει ο καιρός, θα πέσει η θερμοκρασία, ενώ θα έχουμε και τοπικές βροχές, με την κατάσταση να είναι χειρότερη την Κυριακή θα ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας!

Πότε θα φτιάξει ο καιρός και πως θα μπει η επόμενη εβδομάδα; Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού από την Χριστίνα Σούζη στο παρακάτω βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share