Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εξάρχεια: Ξυλοκόπησαν τον Βαρουφάκη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πήγε στον Ευαγελισμό

10 Μαρτίου 2023 22:30
Εξάρχεια: Ξυλοκόπησαν τον Βαρουφάκη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γενικός Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης ξυλοκοπήθηκε έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής (10/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βαρουφάκης παρέδιδε γεύμα σε μέλη του ευρωπαϊκού Diem25 στο εστιατόριο «Γιάντες». Με την ευκαιρία, δείτε πότε θα γίνουν οι εκλογές.

Σύμφωνα με πηγές του iEidiseis, ομάδα ατόμων φέρεται να προσέγγισε το μαγαζί και να του φώναξε «έλα έξω κάθαρμα που υπέγραψες μνημόνια». Αφού τον προπηλάκισαν λεκτικά, στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κάταγμα στη μύτη.

επίθεση Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

Σημειώνεται ότι το περιστατικό έγινε στο ίδιο εστιατόριο όπου του είχαν επιτεθεί το 2015, όμως τότε δεν τον είχαν ξυλοκοπήσει.

Όπως δήλωσε μάλιστα ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης, τους θεωρεί «βαλτούς», εν αντιθέσει με το 2015 που, όπως είπε, «ήταν γνήσιοι αναρχικοί».

Αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό μετά τη νέα δημοσκόπηση: Μειώνεται η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Πού ρίχνουν οι πολίτες τις ευθύνες για τα Τέμπη

Μείωση της διαφοράς ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η δημοσκόπηση της Marc που είναι η πρώτη μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Δημοσκόπηση Marc για εκλογές 2023

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου στη δημοσκόπηση της Marc η Νέα Δημοκρατία καταγράφει 29,6% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 25%. Το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο με ποσοστό 9,7% και στη συνέχεια το ΚΚΕ με 5,6%, η Ελληνική Λύση με 3,9%, το ΜεΡΑ25 με 3,5% και το Εθνικό Κόμμα Έλληνες με 3%. Οι αναποφάσιστοι φτάνουν στο 10%.

Δημοσκόπηση Marc για εκλογές 2023

Στην ερώτηση για το που οφείλεται η τραγωδία στα Τέμπη μόλις το 12,1% την αποδίδει μόνο σε ανθρώπινο λάθος ή κακιά στιγμή ενώ το συντριπτικό 87% μιλά για άλλες ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν.

Δημοσκόπηση Marc για εκλογές 2023

Στο ερώτημα για το ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία των πολιτών αυτή την περίοδο το δυστύχημα στα Τέμπη είναι πρώτο με 86% και ακολουθούν η ακρίβεια/ανατιμήσεις με 69%, οι υποθέσεις διαφθοράς με 23,1%, η εγκληματικότητα με 22,1% και τα εθνικά θέματα με 16,4%. Αναφορικά με το πότε θα πρέπει να γίνουν οι εκλογές το 46,4% λέει αργότερα τον Μάιο ενώ το 45,2% στις 9 Απριλίου.

Δημοσκόπηση Marc για εκλογές 2023

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share