Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κρήτη: Ανήλικος μαθητής πήγε με όπλο σε σχολείο - Συνελήφθη ο ίδιος και η μητέρα του

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος η καθηγήτρια αντιλήφθηκε πως σε τσάντα υπήρχε όπλο

10 Μαρτίου 2023 16:36
Κρήτη: Ανήλικος μαθητής πήγε με όπλο σε σχολείο - Συνελήφθη ο ίδιος και η μητέρα του
Φωτογραφία αρχείου: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες (9/3) σε σχολείο στην Κρήτη καθώς μαθητής φέρεται να είχε μαζί του στην τάξη ένα αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretapost, πρόκειται για έναν 17χρονο μαθητή επαγγελματικού Λυκείου, ο οποίος πήγε με συμμαθητές του να παρακολουθήσουν ένα εργαστήριο.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, η καθηγήτρια αντιλήφθηκε πως στην τσάντα του μαθητή υπήρχε όπλο. Στο πλαίσιο αυτό, άμεσα ενημέρωσε τη διεύθυνση ενώ κλήθηκε και η αστυνομία. Κατά την αυτοψία οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το όπλο ήταν ένα αεροβόλο με αποτέλεσμα να συλλάβουν τον 17χρονο αλλά και τη μητέρα του για παραμέληση ανηλίκου. Και οι δύο βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Μαθητές σε σχολείο
Φωτογραφία αρχείου: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Έπεσε οροφή λεωφορείου του ΟΑΣΑ με 40 επιβάτες στο Φάληρο - «Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες...»

Παρ’ ολίγον νέα τραγωδία, αυτή τη φορά στο Φάληρο. Στο λεωφορείο της γραμμής 040, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα με περίπου 40 επιβάτες, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, έπεσε ένα μεγάλο κομμάτι της οροφής.

«Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε πάρει το κεφάλι» είπε Στο Κόκκινο και την Κατερίνα Ακριβοπούλου, ο Διονύσης Καντιώτος, επιβάτης του συγκεκριμένου λεωφορείου.

«Ακούσαμε έναν μεγάλο κρότο, την ώρα που το λεωφορείο κινούνταν στην Εθνάρχου Μακαρίου με κατεύθυνση προς Καλλιθέα. Στα καλά καθούμενα ξεκόλλησε ένα τμήμα της οροφής και έπεσε κάτω.

Φωνάζαμε στον οδηγό να σταματήσει γιατί δεν το αντιλήφθηκε αμέσως. Τελικά μας κατέβασε όταν στρίψαμε στην Θησέως» εξήγησε. «Ζούμε από σύμπτωση γιατί πλέον δεν πιστεύουμε ούτε στα θαύματα» είπε σοκαρισμένος ο Διονύσης Καντιώτος.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Τα όνειρα της Αναστασίας μου σταμάτησαν στις 28 Φεβρουαρίου στις 23:20» - Σπαράζει ο πατέρας της 19χρονης που βρισκόταν στο μοιραίο τρένο

Ανάμεσα στους 57 νεκρούς, της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, συμπεριλαμβάνεται και η Αναστασία Παπαγγελή. Η φοιτήτρια της Γεωπονικής ΑΠΘ είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να επισκεφτεί τους γονείς της το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, με το μοιραίο Intercity 62. Παράλληλα, ράγισαν καρδιές το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στο τελευταίο αντίο στη Φραντζέσκα Μπέζα, το κορίτσι με την αγγελική φωνή, που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη.

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας συγκλόνισε μιλώντας στο "Πρωινό" για την κόρη του. "Έχει αρχίσει για εμάς ένας Γολγοθάς που θα πρέπει να ανέβουμε. Δεν τρώμε, δεν κοιμόμαστε. Έχω άλλα 3 παιδιά, η Αναστασία ήταν το δεύτερο παιδί μου. Ένα παιδί χαμογελαστό, με όνειρα. Είχε βρει φίλους και ήθελε να κάνει αργότερα μεταπτυχιακό στην Ολλανδία και να ζήσει εκεί. Όμως τα όνειρά της σταμάτησαν στις 28 Φεβρουαρίου στις 23:20 το βράδυ".

"Ελπίζω να μην λείψουν άλλα παιδιά από τους γονείς τους. Αισθάνομαι κενό για όλο αυτό που μας συμβαίνει" είπε ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share