Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελεσίδικες εξελίξεις από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Γυρνά ο καιρός μέσα στο Σαββατοκύριακο και φέρνει...»

Έκτακτη προειδοποίηση!

10 Μαρτίου 2023 14:22
Τελεσίδικες εξελίξεις από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Γυρνά ο καιρός μέσα στο Σαββατοκύριακο και φέρνει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα Παρασκευή (10/3) επιστρέφουν οι βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις εξασθενημένης έντασης σε περιοχές των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου και των Κυκλάδων.

Μέχρι και το μεσημέρι ο καιρός θα είναι καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ωστόσο στη συνέχεια θα επιδεινωθεί στα βοριεοδυτικά τμήματα της χώρας. Ισχυρές καταιγίδες και μπόρες θα σημειωθούν στα Επτάνησα και την Ήπειρο, με τα φαινόμενα να επεκτείνονται και στα υπόλοιπα βόρεια και δυτικά τμήματα της χώρας.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες, ωστόσο δεν αναμένεται να βρέξει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βροχές θα σημειωθούν αργά το βράδυ της Παρασκευής. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 6-7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη κατά το δεύτερο μισό της ημέρας θα σημειωθούν μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 4-5 μποφόρ.

Ανατρέπει τα δεδομένα η Χριστίνα Σούζη! Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για τον καιρό του Σαββατοκύριακου!

Καιρός σήμερα - Χριστίνα Σούζη: Ξεχάστε την καλοκαιρία που έχουν... προβλέψει αρκετοί μετεωρολόγοι εν όψει Σαββατοκύριακου, αφού σύμφωνα με την Χριστίνα Σούζη ο καιρός από αύριο Σάββατο θα παρουσιάσει μια αλλαγή και όχι από την Κυριακή.

Συγκεκριμένα η έμπειρη μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ ξεκαθάρισε πως το Σάββατο θα αρχίσει να χαλάει ο καιρός, θα πέσει η θερμοκρασία, ενώ θα έχουμε και τοπικές βροχές, με την κατάσταση να είναι χειρότερη την Κυριακή θα ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας!

Πότε θα φτιάξει ο καιρός και πως θα μπει η επόμενη εβδομάδα; Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού από την Χριστίνα Σούζη στο παρακάτω βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share