Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Θεομπαίχτης, σκοταδιστής, μαύρο σκυλί του πολέμου...» - Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Αμβρόσιο (Video)

«Πραγματικά το διάβασα εχθές το βράδυ και δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ…»

10 Μαρτίου 2023 14:01
«Θεομπαίχτης, σκοταδιστής, μαύρο σκυλί του πολέμου...» - Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Αμβρόσιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος έγινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, ο οποίος αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη κάνοντας λόγο για "τιμωρία" του θεού για το καρναβάλι.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης, ο οποίος πέρασε πρόσφατα μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και συνεχίζει να νοσηλεύεται, θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα καθώς η οργή του ξεχείλισε.

«Αυτός ο θεομπαίχτης, αυτός ο σκοταδιστής, αυτό το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δεν σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια… Δεν σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πόνο της Ελλάδας, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες…», ανέφερε οργισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι ανεπίτρεπτο. Πραγματικά το διάβασα εχθές το βράδυ και δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ…», σχολίασε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Αμβρόσιο

Υπενθυμίζεται ότι στο άρθρο που έγραψε ο Αμβρόσιος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το ερώτημα “Γιατί, Θεέ μου;” έπειτα από την τραγωδία των Τεμπών ανεβαίνει στη σκέψη των περισσοτέρων. Γιατί, άραγε να συμβαίνουν τέτοιες δοκιμασίες στην καθημερινή μας ζωή; Σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαϊές, καταποντισμοί, τροχαία ομαδικά ατυχήματα, και μάλιστα με τον σιδηρόδρομο, όπως έγινε στα Τέμπη; Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να δώσουμε εμείς απάντηση με το σημερινό σημείωμά μας».

«Μήπως τα διάφορα αυτά έκτακτα και καταστροφικά σοβαρά γεγονότα, τα οποία τώρα τελευταία συμβαίνουν σ’ ολόκληρο τον Πλανήτη μας (όπως οι σεισμοί, οι καταποντισμοί, οι πλημμύρες, οι πυρκαϊές κλπ.), μήπως εκφράζουν την οργήν του Θεού για την αποστασία του σημερινού ανθρώπου από τον δρόμο της αρετής, από την αγκαλιά του Θεού;

Προκειμένου δε περί του τραγικού συμβάντος εκεί ψηλά στα Τέμπη της Θεσσαλίας μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του Καρναβαλιού, που τόσο πολύ γιορτάσθηκε όχι μόνον σ’ ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές του Πλανήτου μας;».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share