Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αδιανόητα πράγματα: Σχολικό γεμάτο μαθητές στη Χαλκίδα παραβίασε το STOP - Ένας τραυματισμός από τη σύγκρουση με Ι.Χ. (photos)

Χωρίς λόγια...

9 Μαρτίου 2023 16:41
Αδιανόητα πράγματα: Σχολικό γεμάτο μαθητές στη Χαλκίδα παραβίασε το STOP - Ένας τραυματισμός από τη σύγκρουση με Ι.Χ. (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Μαρτίου στο Πάρκο Ελευθερίας Χαλκίδας.

Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου στη Χαλκίδα

Σύμφωνα με μαρτυρίες σχολικό λεωφορείο γεμάτο με μαθητές συγκρούστηκε με ΙΧ, αφού ο οδηγός του λεωφορείου παραβίασε σήμανση STOP. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ.

Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου στη Χαλκίδα

Κατέρρευσε ο Γιώργος Λιάγκας: Ανατριχίλα από τη γιαγιά της σοπράνο Φραντζέσκας Μπέζα - «Οι ψυχές τους να καούν, όλοι τους κακούργοι είναι...»

Η σοπράνο, Φραντζέσκα Μπέζα, έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η γιαγιά της, Βασιλική, μίλησε στο Πρωινό και προκάλεσε ανατριχίλα με όσα είπε. Ο Γιώργος Λιάγκας κατέρρευσε με αυτά που ειπώθηκαν. «Οι ψυχές τους να καούν, όλοι τους κακούργοι είναι...» ήταν μερικά από τα αιχμηρά λόγια της για όσους φέρουν ευθύνη.

«Δεν έχω λόγια να πω. Λυπάμαι πολύ για όλα τα παιδιά που χάθηκαν άδικα. Άδικα. Φταίνε όλοι αυτοί που μας κυβερνούν. Από τον πιο μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό. Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για όσους πήγαν στα μπουζούκια.

Αυτοί είναι η αιτία που χάσαμε τα παιδιά μας. Τα παιδιά ήταν μέσα στην καλή χαρά, πήγαν να διασκεδάσουν και μας τα φέρνουν στο φέρετρο. Οι αίτιοι να το βρουν, οι ψυχές τους να καούν, σε όλη τους τη ζωή να τραβούν τον πόνο που έχουν οι μανάδες. Όλοι τους κακούργοι είναι.

Η Φραντζέσκα ήταν το αγαπημένο μου εγγόνι. Έχω άλλα τρία αγοράκια που πονάνε κι εκείνα. Όλα μεγάλωσαν στο σπίτι μου. Με είχε σαν μαμά της. Από το σχολείο την έπαιρνα. Μου το είπαν τη δεύτερη ημέρα, δεν ήξερα ότι ήταν στο τρένο. Οι κόρες μου μού το είπαν», είπε κλαίγοντας η κ. Βασιλική.

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, διέκοψε την τηλεφωνική σύνδεση και πέρασαν σε διαφημίσεις.

Σε σοκ ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα το βράδυ, πήγα να τρακάρω το πρωί...»

Ο Γιώργος Λιάγκας, βρίσκεται σε σοκ με όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες με την τραγωδία στα Τέμπη, αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (3/3) ότι παραλίγο θα τράκαρε, καθώς δεν μπόρεσε να κοιμηθεί.

«Ερχόμουν το πρωί με το αυτοκίνητο -δεν κοιμήθηκα το βράδυ, κοιμήθηκα δύο ώρες, με στοιχειώνει αυτό- και είμαι αφηρημένος, είμαι λίγο ζαλισμένος αυτές τις μέρες και πάω να πέσω στον μπροστά και πάτησε φρένο μόνο του. Την ίδια ώρα και η Ανθή Βούλγαρη κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής της.

Πάτησε φρένο μόνο του και έφυγε ο καφές. Και λέω, φτάσαμε σε ένα σημείο τα αυτοκίνητα να μας σώζουν και σύγχρονα μέσα με 350 ανθρώπους πάνε το ένα πάνω στο άλλο;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share