Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Περιστέρι: Βγήκε τσεκούρι για τα μάτια μίας κοπέλας – Στο νοσοκομείο 22χρονος

Ο 24χρονος δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό του από το νεαρό κορίτσι

8 Μαρτίου 2023 14:20
Περιστέρι: Βγήκε τσεκούρι για τα μάτια μίας κοπέλας – Στο νοσοκομείο 22χρονος
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Τρίτης (7/3) στον Άγιο Ιερόθεο Περιστερίου, όταν ένας καυγάς για ερωτική αντιζηλία κατέληξε σε επίθεση με τσεκούρι.

Όλα συνέβησαν όταν ένας 24χρονος συναντήθηκε με έναν 22χρονο και την 20χρονη φίλη του, με την οποία (σ.σ. ο 24χρονος) διατηρούσε σχέση κατά το παρελθόν. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν και γρήγορα ήρθαν στα χέρια. Τότε ο 24χρονος έβγαλε ένα μικρό τσεκούρι και κατάφερε τρία χτυπήματα στο κεφάλι του 22χρονου, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αττικό» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Έντρομη η 20χρονη κοπέλα κάλεσε το «100» και σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., περνώντας χειροπέδες στον 24χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρ’ ολίγον δολοφονική επίθεση έγινε καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό του με το νεαρό κορίτσι.

Περιστέρι: Βγήκε τσεκούρι για τα μάτια μίας κοπέλας – Στο νοσοκομείο 22χρονος
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Σε βάρος του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τ.Α. Περιστερίου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για τον νόμο περί όπλων.

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 25χρονη για την επίθεση με μαχαίρι σε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά την απολογία της η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει, αλλά της επιτέθηκε μόνο για να τη φοβίσει έτσι ώστε να την απομακρύνει από τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Εμφανίστηκε μετανιωμένη και ενώπιον της ανακρίτριας ανέφερε ότι ζήτησε συγγνώμη από την 27χρονη, μέσω της μητέρας της και του αδελφού της οι οποίοι την επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται αναφέρει το grtimes.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην Πυλαία όταν η 25χρονη επιτέθηκε στην 27χρονη την οποία και τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά. Η κατηγορούμενη μετέβη στο σπίτι όπου μένει η 27χρονη και με ένα κουζινομάχαιρο της επιτέθηκε, χτυπώντας την στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία του επεισοδίου φέρεται να είναι το γεγονός ότι η 25χρονη, μητέρα δύο παιδιών, κατηγορούσε την 27χρονη ότι είχε σχέση ή επιθυμούσε να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Φρίκη στην Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 18χρονο – «Θα σε σφάξω μια μέρα» (video)

Συγκλονισμένη παραμένει η Λάρισα από την είδηση πως ένας 18χρονος μαχαίρωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης τον πατέρα του και τον έστειλε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, πίσω από την πράξη, κρύβεται το δράμα που μόνον όσοι ζούσαν κοντά στην οικογένεια ή στη γειτονιά γνώριζαν, ούτε καν οι υπόλοιποι συγχωριανοί.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις μαρτυρίες κατοίκων της Χάλκης, ενός αγροτικού χωριού που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν με αντίστοιχα περιστατικά.

Ο 18χρονος Ραφαήλ φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Προβλήματα που όπως λέει γειτόνισσα, ήταν γνωστά, όπως γνωστές ήταν και οι συχνές εντάσεις που έφθαναν στα αυτιά των περιοίκων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, onlarissa.gr.

«Μάλωναν», εξηγεί «και γινόταν ένα μπάχαλο εδώ… Θα σε σφάξω εγώ μια μέρα έλεγε. Έκαναν πάντα φασαρία και υπήρχαν φωνές και έλεγε εγώ θα σε σφάξω κάποια μέρα. Η μάνα του σηκώνεται και κάθεται με τον γιο της όταν είναι στα καλά του αυτός…».

Ωστόσο, άλλος κάτοικος του χωριού, μιλά για ένα παιδί «που κυκλοφορούσε και ήταν καλό…».

Άγνωστο παραμένει και το εάν πέραν των προβλημάτων υγείας, υπήρξε και κάτι άλλο που όπλισε το χέρι του 18χρονου και τον οδήγησε στο να μαχαιρώσει στην κοιλιά τον άνθρωπο που τον έφερε στη ζωή.

Ο 18χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για εξετάσεις, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα λάβει περαιτέρω θεραπεία. Ο 56χρονος πατέρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Πηγή: enikos.gr

Τρόμος στην Λάρισα: Συνοδός ασθενούς ξυλοκόπησε γιατρούς της Ορθοπεδικής

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας μέσα στο Νοσοκομείο της Λάρισας έλαβε χώρα, όταν συνοδός ασθενούς επιτέθηκε κατά γιατρών της Ορθοπεδικής, όπως υποστηρίζει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας Λάρισας.

Δείτε επίσης: Λάρισα: «Θαύμα» για την 48χρονη που έπεσε στον Πηνειό - Γιατροί την επανέφεραν στη ζωή

Το περιστατικό καταγγέλλεται ότι έγινε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στις 12/4, και μάλιστα μετά από επιτυχημένη θεραπευτική παρέμβαση.

Ο συνοδός ξυλοκόπησε γιατρούς, τους έβρισε και άρχισε να τους απειλεί. Ωστόσο «αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία και επαγγελματισμό από τους Ιατρούς της Ορθοπεδικής παρά τον τραυματισμό ενός Ιατρού».

Μάλιστα, οι γιατροί που δέχθηκαν την επίθεση συνέχιζαν τα καθήκοντά τους μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας, παρά την άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΙΝΚΥΛ

undefined

«Το ΔΣ της ΕΙΝΚΥΛ καταδικάζει την άνανδρη και αναίτια επίθεση που δέχτηκαν Ιατροί της Ορθοπεδικής στο ΤΕΠ το βράδυ στις 12/4 , από συνοδό ασθενούς έπειτα μάλιστα από επιτυχημένη θεραπευτική παρέμβαση των Ιατρών.

Η άσκηση βίας, η εξύβριση και οι απειλές από τον συνοδό του ασθενούς αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία και επαγγελματισμό από τους Ιατρούς της Ορθοπεδικής παρά τον τραυματισμό ενός Ιατρού.

Καλούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες Διοικητικές και Νομικές ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση , περιφρούρησή και προστασία των Ιατρών της Ορθοπεδικής που δέχτηκαν την επίθεση (έχει κατατεθεί αίτημα από την ΕΙΝΚΥΛ).

Η Διοίκηση να πάρει όλα τα μέτρα ώστε να εφημερεύουν με ασφάλεια οι Ιατροί και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι οι Ιατροί που δέχτηκαν την επίθεση παρά την άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση συνέχισαν να εξετάζουν και να θεραπεύουν ασθενείς έως το πρωί της άλλης μέρας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share