Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Πώς παρασύρθηκε ο πεζός από το φορτηγάκι

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 51χρονος άντρας

7 Μαρτίου 2023 10:07
Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Πώς παρασύρθηκε ο πεζός από το φορτηγάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν τις 8:00 το πρωί επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, στη Νέα Ραιδεστό, όταν ένα φορτηγάκι παρέσυρε και σκότωσε έναν άνδρα 50 ετών.

Η ιστοσελίδα voria.gr, έδωσε στη δημοσιότητα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο: Εκεί φαίνεται το φορτηγάκι να πέφτει με ταχύτητα πάνω στον άνδρα και στη συνέχεια να καρφώνεται σε άλλα δύο σταθμευμένα οχήματα που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός. Τραυματίας είναι και ο οδηγός του αγροτικού.

Είχε σταματήσει να πάρει καφέ

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, ο πεζός είχε σταματήσει να πάρει καφέ κι εκείνη την ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί το αυτοκίνητό του. Το φορτηγό τον παρέσυρε για αρκετά μέτρα προτού πέσει πάνω στα άλλα δύο οχήματα.

Απίστευτο βίντεο: Νεαρός σκοτώθηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση σε σταθμό διοδίων

Το βίντεο, που κατέγραψαν οι κάμερες κυκλοφορίας στον σταθμό διοδίων, έδειξε πώς το όχημα καταστράφηκε αφού έπεσε κατευθείαν πάνω σε προστατευτικό φράγμα.

Δείτε επίσης: Εθνικές τραγωδίες στις ράγες: Τα δύο πιο τραγικά σιδηροδρομικά δυστυχήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα - Οι νεκροί νεοσύλλεκτοι του 1972 και το Δερβένι (photos)

Πλάνα από κάμερες ασφαλείας έδειξαν τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω σε σταθμό διοδίων στην πόλη Πουράνκε της Χιλής, την Πέμπτη 2 Μαρτίου.

Ένας 21χρονος άνδρας, που οδηγούσε το όχημα, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σφοδρής σύγκρουσης, όπως φαίνεται σε ένα εντυπωσιακό βίντεο του πρακτορείου Reuters.

Το βίντεο, που κατέγραψαν οι κάμερες κυκλοφορίας στον σταθμό διοδίων Cuatro Vientos, έδειξε πώς το όχημα καταστράφηκε αφού έπεσε κατευθείαν πάνω σε προστατευτικό φράγμα.

Το τμήμα διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων της αστυνομίας της Χιλής ερευνά το δυστύχημα.

Πανικός σε λούνα παρκ στη Γερμανία: Συγκρούστηκαν δύο τρενάκια - Δεκάδες τραυματίες στη «Legoland»

Δύο τρενάκια λούνα παρκ συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο θεματικό πάρκο της Legoland στη νότια Γερμανία, τραυματίζοντας τουλάχιστον 34 άτομα, δύο εκ των οποίων σοβαρά. Ειδικότερα, ένα τρένο φρέναρε δυνατά με αποτέλεσμα το άλλο να πέσει πάνω του στο πάρκο στο Guenzburg, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

Τρία ελικόπτερα έσπευσαν στο σημείο ενώ άμεσα κλήθηκαν να βοηθήσουν οι υπηρεσίες πυροσβεστικής και διάσωσης. Σημειώνεται, ότι την περασμένη εβδομάδα μια γυναίκα έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα με τρενάκι στη Γερμανία, σε λούνα παρκ στο Klotten.

Η 57χρονη γυναίκα έπεσε έξω από το τρενάκι του λούνα παρκ την ώρα που αυτό κινούνταν και κατέληξε από τα τραύματά της. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Εκπρόσωπος της Legoland δήλωσε ότι τα τρενάκια εκκενώθηκαν και πως όλοι οι διασώστες στη Legoland παραμένουν σε υπηρεσία και ότι το πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό προς το παρόν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share