Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λάβρος ο Πορτοσάλτε για Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα: «Είναι σαν τον λογοκριτή της χούντας! Κάνει κήρυγμα μίσους» (Video)

«Δεν χρειάζεται οι σατιρικές εκπομπές να γίνονται προπαγανδιστές μίσους και στοχοποίησης»

7 Μαρτίου 2023 09:23
Λάβρος ο Πορτοσάλτε για Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα: «Είναι σαν τον λογοκριτή της χούντας! Κάνει κήρυγμα μίσους» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε προκάλεσαν όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα σχετικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και ειδικά η αναφορά στο πρόσωπό του από τον Αντώνη Κανάκη. Αντίθετα, την απόλυτη αποθέωση από το Twitter (κι όχι μόνο) γνώρισαν οι Ράδιο Αρβύλα και ο Αντώνης Κανάκης με το χθεσινό επεισόδιο!

«Βλέπω ότι οι σατιρικές εκπομπές – επειδή δεν υπάρχει Λαζόπουλος τώρα, προσπαθούν κάποιοι να πάρουν τη θέση του… Προφανώς όλοι οι άνθρωποι μπορούν να πουν τη γνώμη τους στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να την πουν πάνω σε ψέματα. Πες δεν γουστάρω τον Μητσοτάκη. Πολύ απλό…

Δεν χρειάζεται οι σατιρικές εκπομπές να γίνονται προπαγανδιστές μίσους και στοχοποίησης. Οι δημοσιογράφοι κάνουμε μια δουλειά. Κάποιοι κάνουν τη δουλειά του ρεπόρτερ, μαζεύουν τα στοιχεία, κάποιοι από εμάς τολμούμε να πούμε τη γνώμη μας. Αυτή δεν χρειάζεται να την αγοράσει κάποιος.

Η γνώμη δεν μπορεί να ποινικοποιείται και δεν μπορεί να στοχοποιείται. Αυτή τη στιγμή όλο αυτό που βλέπω σε κάποια σατιρική εκπομπή είναι σαν τον λογοκριτή της χούντας. Είναι κήρυγμα μίσους αυτό. Δεν θα μας βγάλει σε καλό αυτή η ιστορία…», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share