Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και...» - Οργισμένη απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη σε Αντώνη Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα (Video)

«Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που..»

7 Μαρτίου 2023 08:35
«Αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και...» - Οργισμένη απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη σε Αντώνη Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα που ασχολήθηκε με τα όσα ακολούθησαν μετά την τραγωδία στα Τέμπη, με τον υπουργό Ανάπτυξης να δίνει τη δική του απάντηση στον Αντώνη Κανάκη.

Με μία ανάρτησή του στο Twitter τον χαρακτήρισε «τιμητή των πάντων» ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του άλλοτε συμπαρουσιαστή της εκπομπής. «Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι «δεν το είχε καταλάβει», αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον Αρη Πορτοσάλτε και εμένα!» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Δώσε πόνο, λες όσα λέμε όλοι μας κάθε μέρα...» - Το Twitter αποθέωσε τον Αντώνη Κανάκη μετά την παρέμβασή του

Ο Αντώνης Κανάκης μας παρουσίασε ένα διαφορετικό «Ράδιο Αρβύλα», με το κοινό να αποθεώνει το γνωστό παρουσιαστή για όσα είπε μέσα από την εκπομπή του.

Ο ίδιος θέλησε να αναφερθεί σε όσους ευθύνονται για την τραγωδία στα Τέμπη, προχωρώντας αρχικά σε μια τοποθέτηση περί κανονικότητας... του Survivor, αλλά και «ξεσπώντας» στη συνέχεια για όσους δημοσιογράφους ή πολιτικούς έμοιαζαν να είναι εκτός πραγματικότητας.

Στο Twitter η συντριπτική πλειονότητα όσων παρακολούθησαν την εκπομπή, αποθέωσε τον παρουσιαστή και τους συντελεστές της, τονίζοντας πως είπε στον αέρα ενός μεγάλου καναλιού, όπως ο ΑΝΤ1, όσα λένε οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

«Η απανθρωποποίηση της δημοσιογραφίας»

Το δυστύχημα στα Τέμπη άλλαξε τον ρου για το «Ράδιο Αρβύλα» που όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης τούδε και στο εξής αλλάζει θεματολογικά, άγνωστο για πόσο, καθώς κανείς από την ομάδα δεν μπορεί και δεν θέλει να επανέλθει στην κανονικότητα της «λοβοτομής».

Στο στόχαστρο μπήκαν όχι μόνο πολιτικοί αλλά και δημοσιογράφοι που τις κρίσιμες αυτές ώρες αντί να δρουν ελεγκτικά ως προς τι πήγε στραβά στον κρατικό μηχανισμό από το βήμα τους έδιναν οδηγίες στην κυβέρνηση για το πώς να αποφύγουν τον σκόπελο…

Ενδεικτική η περίπτωση του Βασίλη Χιώτη στον ΣΚΑΪ που έγινε viral στο διαδίκτυο ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

«Τι ακριβώς σχέση έχετε με τον Πορτοσάλτε; Είναι κολλητός, συγγενής, κάποια συνεργασία; Μέλος του κόμματος» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και πέρασε στο επόμενο βίντεο.

«Δεν το πιστεύουμε. Η απόλυτη απανθρωποποίηση. Ένας δημοσιογράφος (σ.σ. Βασίλης Χιώτης) δίνει οδηγίες στην κυβέρνηση για το πώς να μειώσει το πολιτικό κόστος».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share