Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη στο Βόλο: Ανατριχίλα με την καταγγελία για 50χρονο που ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του για πάνω από έναν χρόνο

Η καταγγελία έγινε από την κοινωνική λειτουργού του σχολείου της 12χρονης

4 Μαρτίου 2023 14:51
Φρίκη στο Βόλο: Ανατριχίλα με την καταγγελία για 50χρονο που ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του για πάνω από έναν χρόνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ακόμα σοκαριστική υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς υπάρχει καταγγελία στον Βόλο για ασέλγεια 12χρονης από τον θείο της. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 50χρονος ασελγούσε στην ανιψιά του για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Βόρεια Ελλάδα: Πατέρας ασελγούσε στον 4χρονο γιο του μαζί με τη γιαγιά! Το «κόκκινο κραγιόν», οι βιντεοσκοπήσεις και το ανδρικό μόριο ως «βίδα» (Video)

Το κορίτσι είναι μαθήτρια δημοτικού σχολείου της περιφέρειας, ενώ την καταγγελία κατέθεσε η κοινωνική λειτουργός του σχολείου, η οποία παρακολουθούσε τη 12χρονη στο πλαίσιο της ενδοσχολικής ψυχολογικής υποστήριξης.

Η ίδια διαπίστωσε πως το παιδί εμφάνιζε παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, ενώ μέσα από τις συνεδρίες αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στη 12χρονη.

Φρίκη στο Βόλο: Ανατριχίλα με την καταγγελία για 50χρονο που ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του για πάνω από έναν χρόνο

Η εισαγγελέας υπηρεσίας, λαμβάνοντας την καταγγελία, παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρτική έρευνα για την υπόθεση, ενώ το κορίτσι εξετάστηκε την Παρασκευή από παιδοψυχίατρο, στον οποίο κατέθεσε τι της συνέβη, όπως και στον ιατροδικαστή.

Η έρευνα των κοινωνικών υπηρεσιών για το οικογενειακό περιβάλλον της 12χρονης βρίσκεται επίσης εν εξελίξει, με τις πρώτες ενδείξεις να αναφέρουν συνθήκες παραμέλησης.

Ο φερόμενος δράστης δεν έχει συλληφθεί, καθώς έχει παρέλθει το νόμιμο χρονικό όριο για την αυτόφωρη διαδικασία, και αναμένεται να απολογηθεί στις αρχές τις επόμενες μέρες.

Φρίκη στην Καλαμάτα: 61χρονος εκπαιδευτικός ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης κόρης του

Μια ακόμα φρικτή υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά τη λήξη της χρονιάς. Ένας 61χρονος εκπαιδευτικός κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης κόρης του στην Καλαμάτα. Παράλληλα, σοκαρισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας ενός από τους κατηγορούμενους ανήλικους που φαίνονται σε βίντεο να κακοποιούν τον 15χρονο συμμαθητή τους, στο Ίλιον.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο εκπαιδευτικός είχε πάει στην Καλαμάτα με την κόρη του για τις μέρες των εορτών. Μια γυναίκα όμως παρατήρησε κάτι παραπάνω από την πατρική αγκαλιά προς το κορίτσι και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr η γυναίκα δε δίστασε και κατήγγειλε τον πατέρα στην αστυνομία. Ο 61χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

61χρονος εκπαιδευτικός ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης κόρης του στην Καλαμάτα

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της αποπλάνησης ανηλίκου, καθώς και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα.

Σοκαριστική καταγγελία στο Ηράκλειο: Την βίαζε και την εξέδιδε ο πατέρας της ενώ ήταν ανήλικη - Επιχειρηματίας και έμπορος στο "πελατολόγιο"

Μια σοκαριστική καταγγελία που έκανε μια 20χρονη σήμερα κοπέλα στο Ηράκλειο ερευνούν με γοργούς ρυθμούς οι Αρχές καθώς η νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται ότι την βίαζε και την εξέδιδε ο πατέρας της ενώ ήταν ανήλικη. Την ίδια ώρα τον ρόλο του κάθε ένα από τους ανήλικους που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο σπίτι της φρίκης στο Ίλιον αναζητούν οι Αρχές, οι οποίες προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι αυτής της υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Την βίαζε και την εξέδιδε ο πατέρας της - Επιχειρηματίας και έμπορος στο "πελατολόγιο"

Ένας επιχειρηματίας, ένας έμπορος και ένα στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας είναι μεταξύ των προσώπων που φέρεται, κατά πληροφορίες, να κατονομάζει σε κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές πριν από μερικούς μήνες μία 20χρονη στο Ηράκλειο, καταγγέλλοντας ότι ενώ ήταν ακόμα ανήλικη, ο πατέρας της την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Σε σχέση με τον πατέρα η υπόθεση έχει πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δικαστική οδό, ως προς τα άλλα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζει στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια εξ αυτών έχουν λάβει κλήση να εμφανιστούν και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για τα όσα αποδίδονται.

Η καταγγελία στην Αστυνομία σύμφωνα με το cretalive.gr έγινε ενώ η κοπέλα ήταν πλέον ενήλικη, ζητώντας να τιμωρηθεί ο πατέρας της, για τον οποίο μιλάει με απέχθεια αφού όπως καταγγέλλει τη βίαζε, την χτυπούσε και γενικότερα συμπεριφερόταν με βία τόσο στη μητέρα της όσο και στον αδερφό της.

Πατέρας βίαζε την κόρη του στο Ηράκλειο

Χαρακτηριστικά φέρεται να αναφέρει ότι όταν πεινούσε η ίδια και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας τους έβαζε σε σούπερ-μάρκετ, τους υποχρέωνε να βλέπουν και να μυρίζουν τα γλυκά και τα φαγητά και τους άφηνε νηστικούς.

Ως προς τους φερόμενους «πελάτες», η κοπέλα κατονομάζει πρόσωπα είτε με τα πλήρη στοιχεία τους είτε με τα μικρά τους ονόματα, δίνοντας ωστόσο συγκεκριμένα στοιχεία της επαγγελματικής ιδιότητας τους ή των διευθύνσεων τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share