Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί του 22χρονου Γιώργου Παπάζογλου και του 20χρονου Αναστάσιου Κουτσόπουλου - «Μαμά κοιμήσου, θα αργήσω...»

Οι συγκλονιστικές τους ιστορίες

4 Μαρτίου 2023 13:32
Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί του 22χρονου Γιώργου Παπάζογλου και του 20χρονου Αναστάσιου Κουτσόπουλου - «Μαμά κοιμήσου, θα αργήσω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις της τραγωδίας των Τεμπών είναι ραγδαίες και ολοένα και πιο σκληρές, με δύο σορούς να ταυτοποιούνται, αυτές του 22χρονου Γιώργου Παπάζογλου και του 20χρονου Αναστάσιου Κουτσόπουλου.

Αναφορικά με τον πρώτο, ο πατέρας του, Λυσίμαχος Παπάζογλου, ο οποίος βίωσε την αναμονή της ταυτοποίησης και τελικά την είδηση του θανάτου του γιου του, είπε: «Ήταν μία δύσκολη στιγμή, θα είναι μια δύσκολη στιγμή. Η μνήμη του παιδιού μου θα κρατηθεί ψηλά και θα την κρατήσουμε και εμείς με το έργο που θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Η δράση θα είναι επιστημονική, θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος μέσα από τον θάνατο του γιου μου», ανέφερε αρχικά ο κ. Παπάζογλου, τη στιγμή που Έλληνας πρωταθλητής επίσης συγκλονίζει.

«Δεν υπάρχει δικαίωση για έναν πατέρα που χάνει το παιδί του. Ακόμα δεν σκέφτομαι το νομικό σκέλος, τώρα κυριαρχεί ο πόνος. Ξέραμε ότι το παιδί θα γυρνούσε τη μέρα του ατυχήματος. Μας πήρε στις 10.30 και μας είπε ότι θα έχει μία καθυστέρηση. Στις 11.30 μας πήρε η φίλη του και μας είπε ότι έγινε ατύχημα και οι εκείνη την έβγαλαν έξω. Ο Γιώργος είχε σηκωθεί να πάρει νερό από το κυλικείο και δεν επέστρεψε ποτέ», είπε ο πατέρας του άτυχου νέου.

«Μαμά κοιμήσου, θα αργήσω...»

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός του 20χρονου φοιτητή Αναστάσιου Κουτσόπουλου, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου στα Τέμπη.

Ο 20χρονος φοιτητής Αναστάσιος Κουτσόπουλος είχε πάει στην Καρδίτσα από όπου κατάγεται για το τριήμερο, και επέστρεφε με το τρένο στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε. Ωστόσο, αυτό το ταξίδι έμελλε να είναι και το τελευταίο του.

Σύμφωνα με το karditsapress.gr, ο Τάσος μίλησε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο στις 22:50 λέγοντας της να κοιμηθεί: «Μαμά κοιμήσου, θα αργήσω». Έκτοτε η οικογένειά του δεν είχε κανένα νέο για την τύχη του.

Μάλιστα, έκαναν έκκληση το βράδυ της Παρασκευής για οποιαδήποτε πληροφορία μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη. Ο Τάσος φαίνεται να βρισκόταν στο 3ο βαγόνι σύμφωνα με επιβάτη, η οποία δήλωσε πως κατά τη στιγμή της σύγκρουσης ήρθαν αντικριστά.

Το πρωί του Σαββάτου (4/3) ωστόσο, η οικογένεια ενημερώθηκε ότι τελικά ταυτοποιήθηκε η σορός του…

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share