Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τέμπη: Νεκροί ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης και η 42χρονη Βάγια Μπλέκα-Καρακώστα

Ο τραγικός απολογισμός από τον χαμό νέων ανθρώπων δεν έχει τελειωμό

4 Μαρτίου 2023 00:03
Τέμπη: Νεκροί ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης και η 42χρονη Βάγια Μπλέκα-Καρακώστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός είναι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που ήταν ανάμεσα στους αγνοούμενους του φονικού Intercity 62 που συγκρούστηκε μετωπικά στα Τέμπη με εμπορική αμαξοστοιχία.

Ο νεαρός συγκαταλέγεται δυστυχώς στους 57 νεκρούς, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός του από το δείγμα DNA που έδωσαν οι οικείοι του. Ο Ιορδάνης Αδαμάκης αγωνιζόταν στον ΑΟ Υπάτου, ομάδα Γ' Κατηγορίας, και βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης των τρένων την περασμένη Τρίτη.

«Πριν από λίγο με δύναμη ψυχής ο πατέρας του Ιορδάνη μας ενημέρωσε ότι το παιδί του δεν είναι πια μαζί μας. Οι στιγμές είναι τραγικές για όλους μας. Τα λόγια δύσκολα μπορούν να βγουν... Καλό παράδεισο Ιορδάνη. Καλή δύναμη στην οικογένεια σου» έγραψε η ομάδα του Υπάτου στον λογαριασμό της στα social media.

Δείτε επίσης: Νέα τροπή στην τραγωδία των Τεμπών: Ειδοποίησαν τον σταθμάρχη 17 λεπτά πριν το δυστύχημα - Δε δούλευε ούτε η ραδιοεπικοινωνία (video)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε εμπειρία από τα ελληνικά γήπεδα, καθώς το περασμένο καλοκαίρι είχε πάρει μεταγραφή από τη Ρόδο στον Θεσπρωτό, όπου και κατέγραψε έξι συμμετοχές. Συνολικά στη Super League 2 είχε αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής «εκπροσώπησε» και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καβάλα, με την οποία και αγωνίστηκε στη Football League.

Πριν από λίγο με δύναμη ψυχής ο πατέρας του Ιορδανη μας ενημέρωσε ότι το παιδί του δεν είναι πια μαζί μας. Οι στιγμές...

Posted by Α.Ο.ΥΠΑΤΟΥ on Friday, March 3, 2023

Ταυτοποιήθηκε η σορός της 42χρονης Βάγιας

Αρνητική εξέλιξη είχαν οι έρευνες για τη 42χρονη Βάγια Μπλέκα - Καρακώστα από τον Τύρναβο, η οποία μέχρι χθες ήταν αγνοούμενη και επέβαινε στο επιβατηγό τρένο που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Η σορός της άτυχης γυναίκας ταυτοποιήθηκε μέσω DNA και οι συγγενείς της, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να την παραλάβουν, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες διαδικασίες για την κηδεία της.

Η 42χρονη γυναίκα αφήνει πίσω το σύζυγό της, τα δυο τους παιδιά, τους γονείς της, συγγενείς και φίλους. Η κηδεία της αναμένεται να γίνει αύριο Σάββατο (4/3) στις 12.00 στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10.30 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι σταδιακά ολοκληρώνεται και η μακάβρια διαδικασία από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση των θυμάτων, με τις ταυτοποιήσεις να έχουν φτάσει τις 54 από τους 57 νεκρούς συμπολίτες μας. Την ίδια ώρα ενημερώνουν μία προς μία τις οικογένειες των θυμάτων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share