Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Απεργία των σιδηροδρομικών την Πέμπτη (2/3) - Αναστέλλονται τα δρομολόγια της Hellenic Train

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

1 Μαρτίου 2023 22:01
Τραγωδία στα Τέμπη: Απεργία των σιδηροδρομικών την Πέμπτη (2/3) - Αναστέλλονται τα δρομολόγια της Hellenic Train
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τραγωδία των Τεμπών έχει φέρει την χώρα σε πένθος και, με αφορμή αυτήν, η Hellenic Train ανακοίνωσε την αναστολή όλων των δρομολογίων για αύριο (2/3), λόγω απεργίας που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Σημειώνεται πως ήδη από το μεσημέρι της Τετάρτης (1/3) είχε υπάρξει αναστολή του συνόλου των δρομολογίων σε όλη τη χώρα, με τη Hellenic Train να τοποθετείται ξανά για την τραγωδία.

Ένας μικρός αριθμός δρομολογίων του Προαστιακού, στις γραμμές Χαλκίδας και Κιάτου, πραγματοποιήθηκε μέσω λεωφορείων.

Τραγωδία στα Τέμπη: Πριν από ένα μήνα πανηγύριζε - Η ανάρτηση του μοιραίου σταθμάρχη όταν τελείωσε η εκπαίδευσή του και ανέλαβε τη θέση

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει, μεταξύ άλλων, την «υπογραφή» από ένα ανθρώπινο λάθος, με τον σταθμάρχη της Λάρισας να ευθύνεται, ενώ πριν από λίγο καιρό πανηγύριζε για τη θέση του.

Στις 24 Ιανουαρίου ο σταθμάρχης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη όπως ανέφερε και ο πρωθυπουργός, έκανε την τελευταία του ανάρτηση στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία με τη λεζάντα να γράφει «Καλή μας αρχή» καθώς μόλις είχε πάρει την πιστοποίηση. Εκεί φωτογραφιζόταν με συναδέλφους του ενώ κάτω από την φωτογραφία υπήρχαν πολλά σχόλια φίλων και συγγενών, οι οποίοι του έλεγαν συγχαρητήρια για τη νέα του θέση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share