Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Οργή και επεισόδια με χημικά έξω από τα γραφεία της Hellenic Train!

Ένταση με την Αστυνομία!

1 Μαρτίου 2023 19:43
Τραγωδία στα Τέμπη: Οργή και επεισόδια με χημικά έξω από τα γραφεία της Hellenic Train!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οργή επικρατεί μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με επεισόδια να σημειώνονται το απόγευμα της Τετάρτης (1/3) έξω από τα γραφεία της Hellenic Train στη Λεωφόρο Συγγρού.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν συλλογικότητες και φοιτητικοί σύλλογοι. Οι διαδηλωτές άναψαν κεριά και σήκωσαν ένα μαύρο πανί, ενώ κρατούσαν και ένα πανό που έγραφε: «Δεν ήταν λάθος, ούτε η κακή στιγμή, τα κέρδη τους μπαίνουν πιο πάνω από τη ζωή».

Αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί μπροστά από την κεντρική είσοδο της εταιρείας. Η συγκέντρωση ήταν ειρηνική, όμως κάποια στιγμή μια ομάδα νεαρών προσπάθησε να σπάσει τζάμια του κτιρίου και επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις, πετώντας βόμβες μολότοφ.

Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών. Στο σημείο επικρατεί ένταση, ενώ έχουν στηθεί οδοφράγματα, με τη στιγμή της σύγκρουσης να διαρρέει.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Βυθιστήκαμε στο σκοτάδι...» - Συγκλονίζει ο επιβάτης του μοιραίου τρένου

Η ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη συγκλονίζει την χώρα, με έναν από τους επιβάτες του μοιραίου τρένου να ανατριχιάζει με τα λόγια του, μιλώντας δημόσια.

Ο Στέργιος ήταν ένας από του επιβάτες, οι οποίοι σώθηκαν αλλά τραυματίστηκαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεν έχω πάρει ακόμα το εξιτήριό μου αλλά είμαι καλύτερα απλά περιμένουμε να βεβαιωθούμε πως δεν υπάρξει κανένα αιμάτωμα. Δυστυχώς, ήμασταν στο σημείο καμπής όπου μπροστά μας υπήρχαν θύματα και πίσω μας οι τραυματίες. Εκεί ακούγαμε φωνές και μία κοπέλα να ψάχνει το μωρό της. Βυθιστήκαμε στο σκοτάδι μετά τη σύγκρουση. Παντού υπήρχε φωτιά και καπνός. Εμείς βρήκαμε ένα παράθυρο με σπασμένα τζάμια και βγήκαμε από εκεί».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share