Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Βίντεο-σοκ με τη στιγμή της σύγκρουσης των τρένων και την έκρηξη!

Η ώρα της καταστροφής μέσα από ανατριχιαστικό πλάνο

1 Μαρτίου 2023 19:31
Τραγωδία στα Τέμπη: Βίντεο-σοκ με τη στιγμή της σύγκρουσης των τρένων και την έκρηξη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ατελείωτη τραγωδία βιώνουν οι οικογένειες των θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη, με κάμερα από κύκλωμα ασφαλείας να απαθανατίζει τη δραματική στιγμή της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών.

Η ώρα είναι λίγο μετά τις 23:21 βράδυ της Τρίτης (28/2) στον Ευαγγελισμό Τεμπών, λίγο πριν από τα τούνελ.

Η εμπορική αμαξοστοιχία που κινείται προς Λάρισα και η επιβατική που έχει ξεκινήσει στις 19:22 από Αθήνα, βρίσκονται στην ίδια γραμμή μετά το εγκληματικό λάθος του σταθμάρχη Λάρισας. Τρέχουν με ταχύτητα 166 χλμ/ώρα και βρίσκονται στην ίδια γραμμή επί περίπου 12 λεπτά και για απόσταση 18 χιλιομέτρων.

Η σύγκρουση είναι απίστευτα ισχυρή και τα πρώτα βαγόνια παίρνουν φωτιά, ενώ άλλα εκτροχιάζονται.

Τέμπη: Δεν είναι μόνοι οι 41 νεκροί - Πάνω από 35 οι αγνοούμενοι, νταλίκα-ψυγείο στη Λάρισα για να διατηρηθούν οι σοροί μέχρι την ταυτοποίηση

Η τραγωδία δεν έχει τέλος από το δυστύχημα στα Τέμπη, με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει στους 41 προς το παρόν και τους αγνοούμενους να βρίσκονται στους 35.

Όπως λένε τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο αριθμός των επιβαινόντων και των εργαζομένων στα τρένα ήταν 356. 41 είναι οι νεκροί, 65 οι τραυματίες, και 216 οι διασωθέντες, αφήνοντας έναν αριθμό 35 αγνοουμένων.

Όλοι εύχονται να είναι καλά στην υγεία τους και να έφυγαν από το σημείο χωρίς απλά να έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους.

Νταλίκα-ψυγείο στο νοσοκομείο της Λάρισας για τις σορούς

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έφτασε νταλίκα-ψυγείο νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης (1/3). Σύμφωνα με το larissanet.gr, αυτή η εξέλιξη κρίθηκε επιβεβλημένη, ώστε να διατηρηθούν οι σοροί με δεδομένο ότι θα απαιτηθεί χρόνος μέχρι την ταυτοποίησή τους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σημειώνεται πως ήδη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας βρίσκεται ομάδα ιατροδικαστών, η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με τη λήψη DNA, μια διαδικασία σκληρή και επώδυνη, η οποία αναμένεται να διαρκέσει - σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας - τουλάχιστον 24 ώρες.

Νταλίκα στη Λάρισα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share