Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καρναβάλι Πάτρας: Αποτάσσονται με εντολή Φλώρου οι δύο ανθυπολοχαγοί που συνελήφθησαν με χασίς και χάπια

Αναμένεται να οδηγηθούν στο Στρατοδικείο Αθηνών

26 Φεβρουαρίου 2023 22:02
Καρναβάλι Πάτρας: Αποτάσσονται με εντολή Φλώρου οι δύο ανθυπολοχαγοί που συνελήφθησαν με χασίς και χάπια
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ&ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έδωσε εντολή να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για την απόταξη των δύο ανθυπολοχαγών που συνελήφθησαν με ναρκωτικά στο καρναβάλι της Πάτρας από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα Κυριακή (26.2.2023) έγινε γνωστό ότι οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε δεκάδες συλλήψεις στην Πάτρα, μεταξύ των οποίων και δύο ανθυπολοχαγοί που είχαν επάνω τους με μικροποσότητα χασίς και ναρκωτικών χαπιών.

Εις βάρος των δυο ανθυπολοχαγών σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στο Στρατοδικείο Αθηνών. Σε άλλη περίπτωση, το πρωί η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων που εντοπίστηκαν με 14 πλαστά χαρτονομίσματα και 9 γραμμάρια χασίς.

Δείτε επίσης: Σοκάρει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Χάπια, αλκοόλ, τοξικές...» - Τα ναρκωτικά, η νέα ζωή μετά τον θάνατο της μητέρας της και τα βίντεο στο Τik Tok (Video)

Κωνσταντίνος Φλώρος
Φωτογραφία αρχείου: ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ / EUROKINISSI

Συνελήφθη ο ανήλικος που μαχαίρωσε τον 16χρονο στα Πατήσια - Πώς συνδέεται με το μακελειό στη Νέα Ιωνία (video)

Στην σύλληψη ενός 15χρονου με καταγωγή από την Αλβανία που μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα είχαν μαχαιρώσει έναν 16χρονο στα Πατήσια στις 20 Φεβρουαρίου για να του κλέψουν το κινητό.

Όπως προέκυψε το θύμα, είναι γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας στη Νέα Ιωνία, μέσα στην οποία συνεπλάκησαν Αλβανοί κακοποιοί και έπεσε νεκρός ένας 40χρονος υδραυλικός. Σε βάρος του 15χρονου που συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για απείθεια.

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) ο 15χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς, προσέγγισαν τον 16χρονο και έναν 17χρονο φίλο του και τους επιτέθηκαν λεκτικά.

Τα δυο παιδιά ξεκίνησαν να τρέχουν , αλλά οι δράστες, ακινητοποίησαν το 16χρονο και τον μαχαίρωσαν στα πλευρά, την πλάτη, το δεξί κάτω άκρο και του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο.

Ο δράστης αρνήθηκε να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που έφερε κατά τη στιγμή της επίθεσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share