Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί στο Ζεφύρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον 28χρονο που παραλίγο να σκοτώσει 5χρονη - Βεντέτα πίσω από το επεισόδιο «βλέπει» η αστυνομία (Video)

Πώς συνέβη το περιστατικό

26 Φεβρουαρίου 2023 09:50
Πυροβολισμοί στο Ζεφύρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον 28χρονο που παραλίγο να σκοτώσει 5χρονη - Βεντέτα πίσω από το επεισόδιο «βλέπει» η αστυνομία (Video)
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξαφανισμένος παραμένει ο 28χρονος που φέρεται να πυροβόλησε εναντίον σπιτιού στο Ζεφύρι Αττικής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα 5χρονο κορίτσι ενώ έπαιζε σε αλάνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου και ήδη έχει προσαχθεί ο πατέρας του 28χρονου, ο οποίος είναι ο κάτοχος του όπλου που χρησιμοποίησε ο φερόμενος ως δράστης. Ο πατέρας του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος του δεν έχει σχέση με το περιστατικό και πως την ώρα του πυροβολισμού ήταν στο σπίτι του και κοιμόταν.

Το νεαρό κορίτσι, που τραυματίστηκε από την αδέσποτη σφαίρα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται χωρίς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Βεντέτα πίσω από το επεισόδιο «βλέπει» η αστυνομία

Πίσω από το επεισόδιο στο Ζεφύρι φαίνεται πως κρύβεται βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά, που μένουν σε γειτονικά σπίτια. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 28χρονος άρχισε να πυροβολεί ένα σπίτι. Μία από τη σφαίρα εξοστρακίστηκε, τραυματίζοντας το παιδί, την ώρα που έπαιζε αμέριμνο σε μια αλάνα. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 28χρονου.

Συνελήφθη ο ανήλικος που μαχαίρωσε τον 16χρονο στα Πατήσια - Πώς συνδέεται με το μακελειό στη Νέα Ιωνία (video)

Στην σύλληψη ενός 15χρονου με καταγωγή από την Αλβανία που μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα είχαν μαχαιρώσει έναν 16χρονο στα Πατήσια στις 20 Φεβρουαρίου για να του κλέψουν το κινητό.

Όπως προέκυψε το θύμα, είναι γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας στη Νέα Ιωνία, μέσα στην οποία συνεπλάκησαν Αλβανοί κακοποιοί και έπεσε νεκρός ένας 40χρονος υδραυλικός. Σε βάρος του 15χρονου που συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για απείθεια.

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) ο 15χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς, προσέγγισαν τον 16χρονο και έναν 17χρονο φίλο του και τους επιτέθηκαν λεκτικά.

Τα δυο παιδιά ξεκίνησαν να τρέχουν , αλλά οι δράστες, ακινητοποίησαν το 16χρονο και τον μαχαίρωσαν στα πλευρά, την πλάτη, το δεξί κάτω άκρο και του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο.

Ο δράστης αρνήθηκε να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που έφερε κατά τη στιγμή της επίθεσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share