Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

"Εμπλοκή" Μίλτου Τεντόγλου στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Γιατί η μητέρα...» - Πώς και γιατί ο Αλέξης Κούγιας έκανε αναφορά στον χρυσό Ολυμπιονίκη του άλματος εις μήκος (Video)

«Είναι η πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα. Εχουν λυγίσει και οι πιο σκληροί εγκληματίες με αυτά που έχει περάσει»

23 Φεβρουαρίου 2023 13:07
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Για να αντικρούσει το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου που παρέπεμψε σε δίκη την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και την πρόταση του εισαγγελέα, ο Αλέξης Κούγιας έφτασε να κάνει και αναφορά στον Μίλτο Τεντόγλου!

«Γιατί η μητέρα του Τεντόγλου και του κάθε παιδιού δεν ζηλεύει τα παιδιά της;» ανέφερε ο ποινικολόγος στην αγόρευση για την άρση της προσωρινής κράτησης της κατηγορούμενης. «Αυτή η γυναίκα δεν έχει μαντήλι να κλάψει, γιατί να σκοτώσει τα παιδιά της;» είπε ο κ. Κούγιας. Ενώ, η διευθύντρια του Καραμανδάνειου "αδειάζει" την Ρούλα Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της!

«Είναι η πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα. Εχουν λυγίσει και οι πιο σκληροί εγκληματίες με αυτά που έχει περάσει» ισχυρίστηκε. «Το δικαστικό συμβούλιο είπε πως την ένοιαζε να γίνει διάσημη και πως είναι τόσο ψυχικά άρρωστη που δεν την ένοιαξε αν θα σκοτώσει τα παιδιά της.

Με την ίδια λογική γιατί η μητέρα του Τεντόγλου και του κάθε παιδιού να σκοτώσει τα παιδιά της; Η υπόθεση είναι μοναδική παγκοσμίως. Δεν έχουμε δει γυναίκα που δεν έχει μαλώσει ποτέ στη ζωή της να γίνει δολοφόνος», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Νωρίτερα, ο κ. Κούγιας, πριν εισέλθει στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, είπε πως η πελάτισσά του διαμηνύει πως είναι αθώα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου «είναι εξαιρετικά, δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Δεν έχει επικοινωνήσει με τον εν διαστάσει σύζυγό της από τότε που της έκανε την πρόταση για σεξουαλική επαφή μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και του είχε πει πως είναι ντροπή». Σε ερώτηση για το ζευγάρι ο κ. Κούγιας... επανήλθε απαντώντας «αυτά στις κουτσομπόλες».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share