Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υπόθεση Κολωνού: Αποκάλυψη "βόμβα" για την 12χρονη - Ερχεται σύλληψη που θα προκαλέσει αίσθηση

Ραγδαίες εξελίξεις!

22 Φεβρουαρίου 2023 18:48
Υπόθεση Κολωνού: Αποκάλυψη
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στon Kολωνό με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρο Μπαλάσκα να αποκαλύπτει στην εκπομπή του Open «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» ότι επίκεινται δύο ακόμη συλλήψεις, με τη μία από αυτές να είναι «καραμπινάτη», δηλαδή θα προκαλέσει αίσθηση. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι δεν αναφέρεται στον πρώην διαιτητή, Φίλιππο Ντόβα. «Επίκειται να συλληφθεί ένα δημόσιο πρόσωπο» σημείωσε χαρακτηριστικά. Με την ευκαιρία, δείτε τα κοινά σημεία των έξι νέων κατηγορούμενων.

Επίσης, στο στόχαστρο της Αστυνομίας βρίσκονται 4-5 ακόμα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση της 12χρονης. Παράλληλα, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι ο Ηλίας Μίχος θα προσπαθήσει να ελαφρύνει τη θέση του στη συμπληρωματική κατάθεση που θα δώσει τις επόμενες ημέρες. «Πίσω από όλα φαίνεται ότι κρυβόταν ο Μίχος», επισήμανε ο κ. Μπαλάσκας, ενώ ανέφερε ότι ο 53χρονος ισχυρίζεται πως θα δώσει νέα στοιχεία για τη μητέρα της ανήλικης.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως οι εξελίξεις στην πολύκροτη αυτή υπόθεση ήδη «τρέχουν» με άλλους δύο κατηγορουμένους να κρίνονται σήμερα, Τετάρτη (22/2) προφυλακιστέοι, ενώ ένας ακόμη άνδρας έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, στη φυλακή οδηγούνται ένας 27χρονος, τον οποίο έχει κατονομάσει το κοριτσάκι στην κατάθεση του και ένας 33χρονος, ο οποίος μάλιστα είναι γείτονας και οικογενειακός φίλος της ανήλικης. Αναφέρεται ότι είναι ο υπάλληλος στο πλυντήριο αυτοκινήτων που φέρεται να βίαζε την ανήλικη μέσα στο κατάστημα με κατεβασμένα ρολά.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα η ανήλικη έχει αναγνωρίσει πάνω από 10 ακόμη άτομα που φέρεται να την κακοποίησαν. Χθες, Τρίτη (21/2), έγιναν δύο ακόμη προφυλακίσεις και πιο συγκεκριμένα ενός 33χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι έστελνε τη γυναίκα του και το παιδί του στο πάρκο και στο σπίτι του φέρεται να βίαζε τη 12χρονη, αλλά και ενός 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη, μετά τον 53χρονο, Ηλία Μίχο, που είναι ο βασικός κατηγορούμενος.

Την επόμενη Πέμπτη αναμένεται να κληθεί σε συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακρίτρια έχει ζητήσει τη μεταφορά του από τις φυλακές Γρεβενών στις φυλακές της Τρίπολης. Αναφορικά με τον πρώην διαιτητή, Φίλιππο Ντόβα, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ο ίδιος έχει πάρει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει το απολογητικό του υπόμνημα ή να παραστεί για να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο 33χρονος προφυλακισμένος «άφηνε το παιδί και τη γυναίκα του στο πάρκο και στο σπίτι βίαζε την ανήλικη» (Video)

Βιασμός 12χρονη στον Κολωνό: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Δύο άντρες, 33 και 58 ετών, τους οποίους υπέδειξε η ανήλικη, οδηγήθηκαν στη φυλακή μετά την απολογία τους χθες στην ανακρίτρια ανηλίκων.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, ο 33χρονος προφυλακισμένος έστελνε τη γυναίκα του και το παιδί του στο πάρκο και στο σπίτι βίαζε την ανήλικη. Ο 58χρονος φέρεται να βίασε, αμέσως μετά τον 53χρονο Ηλία Μίχο, τη 12χρονη.

Την άλλη Πέμπτη αναμένεται να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακρίτρια έχει ζητήσει τη μεταφορά του από τις φυλακές Γρεβενών στις φυλακές της Τρίπολης.

Αναφορικά με τον γνωστό διαιτητή που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ο ίδιος έχει πάρει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει το απολογητικό του υπόμνημα ή να παραστεί για να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια. Παράλληλα, στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο μίλησαν αποκλειστικά δύο από τα νέα πρόσωπα, τα οποία θα πάνε στην ανακρίτρια για να δώσουν εξηγήσεις

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share